Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Yahoo postaje Google – još jedan direktor promijenio momčad

Henrique de Castro će izravno odgovarati izvršnoj direktorici Marissi Mayer, koja je u srpnju došla u Yahoo! također iz Googlea kako bi mu pomogla da izmijeni poslovanje nabolje.

Henrique de Castro će izravno odgovarati izvršnoj direktorici Marissi Mayer, koja je u srpnju došla u Yahoo! također iz Googlea kako bi mu pomogla da izmijeni poslovanje nabolje.

Američki tehnološki div Yahoo objavio je u utorak da je konkurentu Googleu preoteo još jednog važnog čelnika, imenujući Henriquea de Castra izvršnim direktorom.

De Castro će izravno odgovarati izvršnoj direktorici Marissi Mayer, koja je u srpnju došla u Yahoo! također iz Googlea kako bi mu pomogla da izmijeni poslovanje nabolje.

“Henrique je nevjerojatno vješt i strog poslovni čelnik i osobno sam oduševljena što se pridružio jakom vodstvu Yahoo!-ova tima. Njegovo operativno iskustvo u internetskom oglašavanju i njegov dokazani uspjeh u strukturiranju i smanjivanju međunarodnih kompanija čine ga savršenim odabirom za Yahoo! u kontekstu našeg usmjeravanja poslovanja u novu fazu rasta”, kazala je Mayer.

De Castro je u priopćenju naveo da Yahoo! ima potencijala da iskoristi “izvanredno iskustvo s korisnicima i ogroman doseg kako bi donio ogromnu vrijednost korisnicima, oglašivačima i partnerima”.

“Sadašnji je trenutak ključan u Yahoo!-ovoj povijesti i čvrsto vjerujem u priliku za budućnost. Jedva čekam da se pridružim Marissi i timu”, rekao je.

De Castro je bio potpredsjednik Googleove Partner Business Solutions grupe, odgovoran za oglašivačke platforme i usluge namijenjene Googleovim izdavačkim i trgovinskim partnerima.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.