Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Za putovanja iz Zagreba za Amsterdam osigurano je brzo testiranje antigena

Za putovanja iz Zagreba osigurano je brzo testiranje antigena u zračnoj luci Franjo Tuđman.

klm

Od 23. siječnja 2021., zbog ograničenja nizozemske vlade vezanih za ulazak u Nizozemsku, moguće je provesti brzo testiranje antigena za putnike na letovima prema Amsterdamu u zračnoj luci Franjo Tuđman. KLM je također  razvio siguran alternativni protokol ispitivanja za posade koja napušta zračnu luku u zemljama koje nisu na vladinom popisu sigurnih zemalja. To uključuje brzi test antigena za posadu koji je organiziran u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol prije polaska iz i nakon povratka u Nizozemsku.

Nakon konstruktivnih konzultacija s nizozemskim Nacionalnim institutom za javno zdravlje i okoliš (RIVM), KLM je razvio siguran alternativni protokol ispitivanja za posade koje napuštaju zračnu luku u zemljama koje nisu na vladinom popisu sigurnih zemalja. Potrebno je pratiti i  lokalne smjernice o sigurnosti na odredištima. Vlada je naznačila da ovaj protokol udovoljava zahtjevima.

KLM je također proveo zabranu leta iz Ujedinjenog Kraljevstva, Južne Afrike i Južne Amerike za Nizozemsku od 23. siječnja. Teretni letovi su izuzeti u vladinim mjerama.

Za putnike koji putuju u Amsterdam iz područja s visokim rizikom nizozemska vlada zahtijeva testove antigena, uz već postojeći zahtjev za PCR testom. Provedeni su i potrebni postupci. Za brojne putnike nametnuto ograničenje od 4 sata za ovaj test na antigen također uzrokuje praktične probleme, jer nemaju sve zračne luke na svijetu uređaje za testiranje antigena. KLM pomaže putnicima tamo gdje je to moguće.

Za putovanja iz Zagreba osigurano je brzo testiranje antigena u zračnoj luci Franjo Tuđman

Od 23. siječnja 2021., zbog ograničenja nizozemske vlade vezanih za ulazak u Nizozemsku, moguće je provesti brzo testiranje antigena za putnike na letovima u Amsterdamu u zračnoj luci Franjo Tuđman.

Probno mjesto nalazi se na 2. katu putničkog terminala i bit će otvoreno od 5:00 ujutro do zatvaranja ukrcaja za Amsterdam.

Ispišite (ako je moguće) i ispunite obrazac te ga odnesite u zračnu luku kako biste ubrzali postupak.

Putnici snose trošak testa i plaćaju ga na mjestu testiranja u gotovini ili kreditnom karticom.

Sva ostala moguća ograničenja ulaska u Nizozemsku treba provjeriti izravno kod zrakoplovne tvrtke.

Sigurnost na prvom mjestu

Održavanje letačkih poslova na siguran i odgovoran način prioritet je od izbijanja COVID-19 početkom 2020 te i dalje ostaje prioritet KLM-a. To nam je omogućilo održavanje dosadašnjih putovanja, repatrijacije i prijevoza potrebnog tereta. Uz to, KLM je u zrakoplovu poduzeo brojne mjere, kao što su HEPA filtri, maske za lice i prilagodba  usluga u zrakoplovu.

Sigurnost i zdravlje naših putnika i osoblja ima najveći prioritet za KLM. KLM također želi i dalje doprinositi borbi protiv pandemije COVID-19. U tu svrhu i dalje su potrebne konzultacije o učinkovitim i izvedivim odgovarajućim mjerama za zrakoplovstvo, uzimajući u obzir međunarodne sporazume.

Više informacija pronađite na: www.klm.com i Franjo Tuđman Airport Zagreb – Passenger information for the Netherlands (Amsterdam) (zagreb-airport.hr)

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.