Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zagrebačka županija raspisala novi natječaj za obnovljive izvore energije

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provođenje projekta “Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba u Zagrebačkoj županiji” u 2014., a natječaj je otvoren do 16. srpnja.

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provođenje projekta "Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba u Zagrebačkoj županiji" u 2014., a natječaj je otvoren do 16. srpnja.

Projekt predviđa sufinanciranje troškova nabave i ugradnje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u 80 kućanstava na području Zagrebačke županije.

 

Pod sustavima za korištenje obnovljivih izvora energije smatraju se sunčani toplinski pretvarači (kolektori) za pripremu potrošne tople vode i kolektorski sustavi na biomasu za centralno grijanje.

 

Podnositelj prijave može biti isključivo vlasnik ili skupina suvlasnika jednog kućanstva, koji imaju prijavljeno prebivalište na području županije.

 

Troškove opreme i ugradnje sustava sufinancirat će se u iznosu od 50 posto ukupnih troškova. Od toga će će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost snositi 40 posto troškova, odnosno najviše 12.000 kuna po korisniku, a Zagrebačka županija 10 posto, najviše 3.000 kuna po korisniku.

 

Najveći novčani iznos subvencije koji korisnik može ostvariti je 15.000 kuna, a nepovratna novčana sredstva isplaćivat će se u obliku vrijednosnog kupona.

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.