Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zagrebački velesajam obilježava Global Exhibitons Day

pixabay.com

Sajamska industrija dobila je svoj dan –  08. lipnja kada se obilježava u cijelom svijetu Global Exhibitions Day ili Dan sajamske industrije.

Za tu prigodu, u srijedu, 8. 6. 2016. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma bit će organiziran Međunarodni poslovni skup na temu:

“SNAGA SAJAMSKE INDUSTRIJE – DANAS I SUTRA”, s dva panela

  • Prvi panel: “SAJMOVI – PLATFORMA POSLOVNE I DRUŠTVENE KOMUNIKACIJE
    Izlaganja će imati sajamski organizatori, sajamski stručnjaci, predstavnici institucija, gradova i udruženja.
  • Drugi panel: “GOSPODARSTVO TREBA SAJMOVE“ –  Dobri primjeri iz prakse
    Poduzetnici, gospodarstvenici, izlagači na različitim sajmovima, svojim primjerima će objasniti značenje sajamskih nastupa za razvoj i internacionalizaciju poslovanja tvrtki.

Poslovni skup otvara gospodin Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba. Partneri su Grad Zagreb, Zagrebački holding, TZGZ, HGK, HOK i HUP.

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, održat će se „DAN OTVORENIH VRATA“ i prezentacija sajmova koje Zagrebački velesajam, u suradnji s Gradom Zagrebom, priprema u drugoj polovici 2016. godine, a to su: Sajmovi zdravog življenja, Izvor, Ambienta, Interliber, Inova i  Sajam multimedije.

Global Exhibitions Day ima svrhu naglasiti ulogu i značaj sajamske industrije na razvoj nacionalnih i globalnih ekonomija, promovirati ključnu ulogu sajmova u podršci izlagačima i razvoju njihovih tvrtki te promicanju vanjskotrgovinske razmjene i internacionalizacije ukupnog poslovanja.

Link na Program http://www.zv.hr/?id=5393


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.