Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Zaljubite se (ponovno) u svoj posao!

Bez obzira koliko volite svoj posao, ponekad nam samo pomisao na listu obveza koja nas čeka stvara osjećaj nervoze i budi želju za vikendom.

Bez obzira koliko volite svoj posao, ponekad nam samo pomisao na listu obveza koja nas čeka stvara osjećaj nervoze i budi želju za vikendom. No, uz malu promjenu gledišta i kreativno razmišljanje o svemu onome što vrijeme na poslu donosi, shvatit ćete da vaš posao podrazumijeva i druženje s kolegama, pauze za punjenje baterija i ukusnu hranu, mogućnost uređivanja vašeg radnog prostora, kao i bezbroj opcija za učenje.

U nastavku smo pobrojali šest sjajnih razloga zbog kojih ćete se (ponovno) radovati odlasku u ured.

#Druženje s kolegama

Pošalica ujutro, razgovor o kreativnim načinima buđenja produktivnosti ili brainstorming, zdravo radno okruženje može utjecati na našu sreću već od početka radnog vremena, ali vam i povećati motiviranost za obavljanje raznih poslova.

#Vrijeme za pauzu

I ručak. Teško je držati fokusiranost kroz duži period, zato je itekako važan zdrav ručak i pauze od par minuta kako biste bez stresa i potpuno opušteni dočekali poslijepodnevne sate.

#Mogućnost uređivanja vašeg radnog prostora

Odmaknite se od uniformiranosti i vašem radnom prostoru dajte osobni pečat (uredski materijal, lampa, cvijeće). Pretvorite ga u inspirativno i personalizirano mjesto za rad.

#Pravilo ‘20%’

Google je osmislio koncept kroz koji svojim zaposlenicima svaki dan dozvoljava da se 20% radnog vremena posvete projektima koji nisu njima osobno propisani, no, za koje imaju interes. To, ne samo da dodatno budi kreativnost, nego vas uči da pristupite problemima koji su izvan vaše domene rada i iz kojih možete dosta naučiti.

#Fokusirajte se na benefite koje vam donosi vaš posao

Sve lekcije koje dobivate kroz svakodnevno obavljanje vašeg posla. To će vam pomoći da se dodatno motivirate u rješavanju svih vaših zadataka.

#Ustanite ranije za dodatno buđenje kreativnosti

Jer to znači da između alarma i dolaska na posao imate malo vremena za sebe. Mir koji vlada u vašem domu pomoći će vam da puni energije dođete na radno mjesto.

 

izvor: manager.ba

Pročitajte još:

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Lifestyle

Često su ti energetski vampiri suradnici na poslu, članovi obitelji ili istog kruga prijatelja, pa ih ne možete izbjeći.

Novosti

U sljedećih pet godina količina novca koja će biti raspoloživa za start-upe bit će 10 puta veća nego je bila u proteklom razdoblju –...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.