Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zaposli se u turizmu: Potražnja raste petu godinu zaredom

turizam

Broj oglasa u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo (portal MojPosao) raste već petu godinu zaredom, a najtraženija zanimanja prošle su godine bila: konobar/barmen, kuhar, recepcionist, pomoćni radnik u kuhinji i pizza majstor.

Ne toliko popularni, ali zanimljivi natječaji, bili su objavljeni i za poslove plesača, glazbenika/DJ-a, fotografa i ronioca.
Poslodavci su najviše tražili kandidate sa srednjom stručnom spremom (65% oglasa) te kvalificirane radnike (29% oglasa), dok u 21% oglasa stručna sprema nije bila bitna.

Čak 66% poslodavaca nudilo je rad na određeno, dok je u 43% oglasa ponuđen rad na neodređeno vrijeme. Sezonski posao ponuđen je u 13% oglasa iz kategorije Turizam i ugostiteljstvo.

Na portalu MojPosao trenutno je aktivno više od 200 oglasa za rad u turizmu i ugostiteljstvu, izdvajamo sljedeće pozicije:

  • Prilika za sve početnike! Vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj ima otvoren natječaj za pripravnike u hotelskim operacijama – hoteli, naselja i kampovi. Najboljim kandidatima poslodavac omogućuje stjecanje prvog radnog iskustva kroz jednogodišnji program pripravništva.
  • Ukoliko želite postati dio tima restorana Lokma u središtu Zagreba, prijavite se putem linka. Poslodavac očekuje iskustvo rada u profesionalnoj kuhinji.
  • Obiteljski hotel-restoran zapošljava osobe za rad u kuhinji, sobaricu i domaćicu. Poslodavac osigurava smještaj i prehranu – prijavite se još danas putem linka.
  • Lafodia Sea Resort traži osobu sa naprednim znanjem engleskog, njemačkog i francuskog jezika za pozicijuTravel Agency Manager. Poslodavac nudi stimulativna primanja i ugodnu radnu atmosferu.
  • Obiteljski restoran na području Hvara zapošljava konobara i kuhara. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a od kandidata očekuje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Osim na oglase, prijavite se i na nagradni natječaj i obogatite svoj životopis novim znanjima! Na raspolaganju su vam edukacije za radnu poziciju barmen, kuhar, konobar, slastičar, ali i edukacija za strane jezike koji su itekako potrebni za uspješno apliciranje na oglase za posao u turizmu.

portal MojPosao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.