Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zaposlite se u Hrvatskoj turističkoj zajednici!

Po mogućnosti kandidati trebaju poznavati hrvatski turistički sektor, navodi se u oglasu.

Po mogućnosti kandidati trebaju poznavati hrvatski turistički sektor, navodi se u oglasu.

Hrvatska turistička zajednica do 30. kolovoza prima molbe za popunjavanje četiri važna radna mjesta koja su ostala prazna nakon reorganizacije glavnog ureda ovog ljeta. Direktorica HTZ-a Meri Matešić tako traži voditelja Službe za odnose s javnošću, voditelja Sektora za marketing, Službe za marketinšku infrastrukturu te Odjela za pravne i administrativne poslove.

Od kandidata se osim poznavanja stranih jezika, rada na računalu i organizacijskih sposobnosti traži iskustvo na sličnm poslovima u trajanju od najmanje tri godine, a pod poželjnim vještinama među ostalim se navodi i dubinsko poznavanje turističke industrije u Hrvatskoj. Kad je u pitanju stupanj obrazovanje, zanimljivo je da kandidati za sva četiri radna mjesta trebaju imati preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij ili stručni studij društvenog ili humanističkog smjera ili pak geografije.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentari

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije.

Lifestyle

Dobre stvari se događaju onima koji su spremni čekati. Međutim, ponekad su proaktivnost i uzimanje stvari u naše ruke pravi izbor.

Poduzeća

Od Infobipovog puta od startupa do jednoroga, do gradnje globalnog startupa i najveće coworking zajednice u regiji – Amir Babović, suosnivač Wespa Spaces i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.