Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zapošljavanje po političkim linijama dovelo do propasti bolnica [VIDEO]

Ministar je rekao da plaće u zdravstvu nisu išle gore te da je granski kolektivni ugovor još na sudu i da nema kristalnu kuglu da zna što će se dogoditi.

Ministar je rekao da plaće u zdravstvu nisu išle gore te da je granski kolektivni ugovor još na sudu i da nema kristalnu kuglu da zna što će se dogoditi.

O financijskom krahu bolnica ministar zdravlja Rajko Ostojić je rekao kako je to slučaj posebno u županijskim bolnicama gdje su se ljudi zapošljavali po političkim linijama, i sad idu sanacijska vijeća koja će sve revidirati.

Dodao je kako plaće u zdravstvu nisu išle gore te da je granski kolektivni ugovor još na sudu i da nema kristalnu kuglu da zna što će se dogoditi.

O neprijavljivanju financijskog izvješća stranke, Ostojić kaže kako će se o tom očitovati šef, a dodao je kako se ni jednog kandidata na lokalnim izborima ne boji.

“Onaj koji se boji neka ne ulazi u politiku”, rekao je Ostojić.

[infopunkt 6190 1]

[infopunkt 6190 2]

[infopunkt 6190 3]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.