Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Želite li ubrzati svoju potragu za poslom?

Posjetite posao.hr. i otkrijte 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Posjetite posao.hr. i otkrijte 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Ramda d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme i rad u 2 smjene. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

Sport & Moda d.o.o. traži Prodavača / Prodavačicu za rad u Nike Storeu, Mall of Split. Zahtjevi uključuju minimalno 3 mjeseca radnog iskustva u maloprodaji, osnovno znanje engleskog jezika te srednju stručnu spremu. Nude se stimulativna primanja kroz godinu te rad tijekom cijele godine. Prijavite se putem linka do 26.5.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Elektromont traži Elektroinstalatera / Elektromontera (m/ž) za rad u Zadarskoj županiji. Posao obuhvaća elektromontažne i elektroinstalacijske radove. Potrebna je srednja škola 3. ili 4. godine. Prijave putem brze prijave na njihovoj web stranici. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1 200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

ARHITEKTING-ZADAR D.O.O. traži Inženjera građevine (m/ž) za poslove projektiranja i razrade projektne dokumentacije u Zadru. Potrebno je više ili prvostupanjsko obrazovanje te minimalno godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.