Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

ZIP po četvrti puta organizira besplatne radionice ‘Coding for Women’

ZIP poučen iskustvom među svojim startupima, uviđa da je i dalje velika razlika u broju između muških i ženskih developera.

Zbog toga pokušavaju promjeniti stanje u ICT sektoru Hrvatske s organizacijom novog ciklusa besplatnh radionica koje podržava Američka Ambasada u Zagrebu.

Predavač će biti Ivan Čuljak, NET developer i vlasnik transpose.xyz, agencije za razvoj softvera specijalizirane za Xamarin i Azure rješenja.

Što je Xamarin i što će se učiti?

Xamarin je alat koji omogućuje razvoj nativnih aplikacija u jednom jeziku za Android, iOS, macOS i Windows platforme. Razvojem takvih aplikacija ubrzava se vrijeme razvoja jer se dio koda dijeli među platformama.

Polaznice će kroz tri dana naučiti osnovne i malo naprednije koncepte razvoja mobilnih aplikacija. Proći će kroz specifičnosti različitih platforma, uobičajene zahtjeve i najbolje prakse. Kroz učenje razviti će se mobilna aplikacija za Android, iOS i Universal Windows Platform s backendom na Microsoft Azure oblaku.
Kako se prijaviti na radionicu?

Za prijavu na radionicu nema puno ‘zadataka’, jedini preduvjeti su: instaliran Visual studio i ispunjavanje formulara https://goo.gl/forms/3onUIdCtlabSe3ni2.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.