Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Znate li gdje ima najviše menadžerica na svijetu?

Znate li gdje ima najviše menadžerica na svijetu? Ne znamo jeste li iznenađeni ali Karipsko otočje ima najveći postotak menadžerica na svijetu i to gotovo 60%, javlja portal Moj Posao. Na drugom mjestu nalazi se Kolumbija u kojoj su 53% menadžera žene. Treće mjesto također pripada otoku – Santa Lucia može se pohvaliti s 53.3% menadžerica.

Sjedinjene Američke Države nalaze se tek na 15. mjestu s manje od 43% žena na menadžerskim pozicijama, dok su Pakistan i Jemen na samom dnu liste. Svega 3% žena u Pakistanu ima priliku raditi na menadžersim pozicijama, dok je u Jemenu taj postotak još manji – 2.1%.

A gdje je tu Hrvatska? Istina, u Hrvatskoj ima šest posto žena u top menadžmentu, što je bolje od Pakistana i Jemena, no daleko smo za zapadnim demokracijama kojima težimo.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.