Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Akademija za osobno brendiranje sportaša

Danas iza popularnosti sportaša stoji uspješna komunikacija s medijima, prisutnost na društvenim mrežama, pojavljivanje u reklamama i kampanjama sponzora, kao i odlasci na društvena događanja.

Živimo u svijetu u kojem sportski rezultati nisu garancija uspješne sportske priče. Danas iza popularnosti sportaša stoji uspješna komunikacija s medijima, prisutnost na društvenim mrežama, pojavljivanje u reklamama i kampanjama sponzora, kao i odlasci na društvena događanja.

Svakodnevica profesionalnih sportaša pored treninga, fizikalnih terapija, sportskih psihologa, kondicijske pripreme, susreta s nutricionistima i druge aktivnosti ne ostavljaju im često prostora da utroše dodatno vremena u izgradnju svog osobnog brenda. Koliko je to važno za karijeru kao i nakon nje potvrđuju brojni primjeri sportaša diljem svijeta.

Znati kako izgraditi svoj osobni brend i imidž stoga je važno znati sportašima u razvoju čija profesionalna karijera tek kreće, kao i onima koji se već profesionalno bave sportom. Sportska marketinška agencija Upgrade osmislila je Akademiju za osobno brendiranje sportaša, kao edukaciju koja će kroz 12 susreta, od 3. studenog 2022. do 26. siječnja 2023., obuhvatiti različite elemente osobnog brendiranja sportaša, kroz teorijske i praktične savjete i vještine, prijedloge aktivnosti, te primjere uspješnih priča brendiranja sportaša. Polaznici će dobiti u sklopu ove edukacije i 2 e-knjige: “60 ideja za objave na društvenim mrežama za sportašice i sportaše” te “Kako uspjeti u sportu – savjeti vrhunskih hrvatskih sportaša”. Na ovu edukaciju možete se prijaviti ovdje i već danas osigurati svoje mjesto.

Fran Peterlin, osnivač Agencije Upgrade, dugogodišnji odbojkaški hrvatski reprezentativac nakon brojih odigranih sezona u inozemstvu, vratio se u Hrvatsku i u svojoj, kako kaže drugoj struci u kojoj je diplomu ostvario uz igračku karijeru, onoj sportskog marketingaša, pokrenuo uspješan biznis koji spaja sport i marketing.

“Tijekom svoje odbojkaške karijere nisam toliku pozornost pridavao izgradnji svog osobnog brenda, mislio sam da to nije toliko važno i usmjerio sam se samo na rezultate i na svoje obrazovanje. Dans radim ono što volim, igram odbojku u prvoligaškom hrvatskom klubu i paralelno razvijam poduzetničku priču i priznajem, tek sad naknadno ulažem u svoj osobni brend. Želja mi je podići svijest i potaknuti sportaše da se na vrijeme usmjere na izgradnju svog brenda i paralelno s rezultatima grade cjelokupnu sportsku priču. Upravo tome služi i ova Akademija za osobno brendiranje sportaša, kako bi sportaše usmjerili kako mogu iskoristiti svoje ime i rezultate na još efikasniji način – komunikacijom na društvenim mrežama, te odnosima s medijima i sponzorima.”

Koliko je važno umrežavanje kako u sportu tako i u biznisu, odlično zna Fran iza kojeg je organizacija Sportskog MeetUpa koji je nedavno okupio brojne ITevce, marketingaše, sportaše i sportašice, stručnjake za prodaju, trenere koji su u neformalnom druženju razmijenili ideje.

Pročitajte još:

Komentari

Sportska agencija Upgrade se posvetila biznis strani sporta i sportaša. Pomažu sportašima graditi osobni brend.

Marketing i prodaja

Uviđamo da je kvalitetan proizvod koji zadovoljava potrebe korisnika, osnova za financijski uspjeh, pa je samim tim potrebno prilagoditi ga potrošačima.

Izdvojeno

Brend predstavlja ono iza čega tvrtka stoji.

Marketing i prodaja

Jeste li zadovoljni kako predstavljate sebe, svoju tvrtku ili uslugu, kako sve navedeno percipiraju drugi i rezultatima koje vam to donosi?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.