Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Aktivno je više od 1.900 natječaja za posao

Na Posao.hr trenutno je aktivno više od 1.900 natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi vam donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova.

https://image.freepik.com/free-vector/looking-for-talent-background_23-2147983551.jpg

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova.

CCC, međunarodni maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka, zbog širenja poslovanja i uvođenja novih prodajnih kanala, traži osobu na poziciji: voditelj e-trgovine (m/ž). Novozaposlenu osobu očekuje rad u internacionalnoj kompaniji i mladom online timu. Poslodavac omogućuje pristup edukacijama i tečajevima s europskim e-commerce stručnjacima, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje, ali i brojne druge benefite. Ovo je jedinstvena prilika da postanete ključna osoba u organizaciji na čak dva tržišta! Kandidat mora imati minimalno 2-3 godine iskustva u vođenju internetske trgovine, znanje Google Analyticsa, Facebook Ads Manager-a, tečan Engleski jezik u govoru i pismu, dobre komunikacijske vještine i odličnu sposobnost određivanja prioriteta. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za prijavu.

Tvrtka za promet nekretnina CBRE d.o.o. zapošljava operativnog i tehničkog voditelja (m/ž), te savjetnika i stručnu osobu za leasing (m/ž) u Zagrebu. Očekuje Vas izazovan i dinamičan rad u svjetski poznatom poduzeću, mogućnost poslovanja s uglednim međunarodnim klijentima, iskusan i entuzijastičan međunarodni tim. Traži se relevantno radno iskustvo. Kandidat mora imati odlične komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika i položen vozački ispit. Ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 26.01. možete pronaći na linku.

Poznata agencija Manpower za svoje klijente traži savjetnika u kontaktnom centru sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), agenta teleprodaje za njemačko tržište (m/ž), poslovnog programera (m/ž), agenta u odjelu telefonske prodaje (m/ž), HR poslovnog partnera (m/ž), voditelja računovodstva sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i računalnog programera (m/ž) u Zagrebu. Osim toga, u Puli zapošljava operativnog voditelja gradilišta (m/ž) i osobu na poziciji zidar – tesar (m/ž), a u Drnišu servisnog tehničara (m/ž). Zanima Vas neki od prethodno navedenih natječaja? Kliknite na poveznicu za više informacija.

Gi Group HR Solutions d.o.o., lider u regiji i dio Gi Group, prestižne i jedne od vodećih konzultantskih kompanija na području ljudskih resursa, zapošljava na poziciji: Junior HR generalist (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se VSS, minimalno godina dana radnog iskustva, znanje engleskog, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, otvorenost i proaktivnost. Osoba zaposlena na ovoj poziciji bit će zadužena za organizaciju i provedbu projekata selekcije za klijente, pružanje podrške pri organizaciji i provedbi edukacijskih programa za klijente, sudjelovanje u izradi i ažuriranju dokumentacije za prijavu i odjavu zaposlenih, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19.01. Kliknite ovdje i aplicirajte već danas!

Interfilm d.o.o., jedna od vodećih producentskih kuća u Hrvatskoj, traži koordinatora – asistenta produkcije (m/ž) za vođenje ureda, uredskih poslova, slanje dopisa i obavljanje drugih sličnih poslova. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju minimalno 3 godine radnog iskustva, položen vozački ispit, izrazito izražene organizacijske i pregovaračke sposobnosti, odlično znanje hrvatske AV industrije i izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost se daje osobama koje su završile ADU, ekonomiju, menadžment, upravljanje projektima ili nešto slično. Sve detalje ovog natječaja možete pronaći na linku.

RC Dalmatia Development zapošljava voditelja gradnje (m/ž) u Zagrebu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za razvoj prodajnih i logističkih projekata u Hrvatskoj, planiranje troškova, odluke oko financiranja projekata u suradnji s financijskim odjelom Hrvatskoj, upravljanje gradnjom, ali i za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se inženjer (m/ž) građevine s iskustvom u vođenju projekata. Kandidat mora imati izvrsno znanje engleskog jezika. Očekuje se snalaženje u AutoCAD-u i MS Wordu, MS Excelu i MS PowerPointu. Prednost se daje kandidatima koji govore češki ili slovački jezika. Novozaposlenu osobu očekuje moderan uredski prostor u zgradi Sky Office, nagrada za trud i predanost. U obzir dolaze samo prijave zaprimljene do 01.02. Aplicirajte!

TIM NOVAK d.o.o., jedna od vodećih tvrtki u opremanju objekata vodoinstalacijama, sanitarijom i keramikom s više od 25 godina iskustva, zbog povećanog opsega posla traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu i okolici. Poslodavac osigurava kontinuirane edukacije, profesionalno usavršavanje, prijenosno računalo, službeni automobil, mobitel, te ugodno i dinamično radno okruženje. Realizacija prodajnih ciljeva u izravnom kontaktu s poslovnim partnerima na terenu, proširenje postojećih i uspostava novih kontakata s kupcima, praćenje konkurencije i stanja na tržištu — samo su neki od zadataka koji Vas očekuju na ovom radnom mjestu.

Auta Marocchi SpA za svoje urede u Trstu, traži programera analitičara (m/ž) s izvrsnim poznavanjem jezika C# i ASP.net, modeliranja baza podataka (MySql, SQL Server, DB2). Idealan kandidat je znatiželjan, dinamičan i energičan, s velikom željom za konstantnim rješavanjem problema. Potrebno je da osoba zaposlena na ovoj poziciji govori i razumije talijanski jezik. Prijaviti se možete ovdje.

PARSA, tržišni lider na području dodataka za kosu i uljepšavanje u Njemačkoj, kao i u Srednjoj i Istočnoj Europi, za svoju podružnicu u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji: Key Account Manager (m/ž/d) sa znanjem hrvatskog i slovenskog jezika. Radi se o izuzetno uzbudljivom i dinamičnom poslu. Postoji mogućnost napredovanja. Poslodavac osigurava službeni automobil za privatne svrhe. Uvjete ovog natječaja, možete pronaći na linku.

GRAWE Hrvatska d.d. traži suradnika (m/ž) u grupi za kadrovske poslove i obračun plaće u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za obračun plaća i ostalih naknada, obračun honorara, pripremu, kontrolu i slanje JOPPD obrasca,  prijavu i odjavu radnika uz popratnu korespondenciju koja uključuje sklapanje i raskide ugovora o radu, pripremu potrebnih izvještaja i dokumentacija za unutarnje i vanjske korisnike, te za ostale administrativne i kadrovske poslove. Kandidat mora imati SSS, minimalno 2 godine iskustva na sličnom radnom mjestu, poznavanje HR net aplikacije, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Pogodnosti rada u  poduzeću GRAWE Hrvatska možete pronaći na poveznici.

 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.