Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

McDonald’s zapošljava računovođu (m/ž) i Customer & Business Insights Supervisora (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.9. Uvjeti za rad su visoka stručna sprema, minimalno dvije godine rada, napredne vještine u MS Office alatima i aktivno znanje engleskog jezika. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 13.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru i Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskustvo u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Metro zapošljava na pozicijama: specijalist za planiranje potražnje (m/ž), Talent Expert (m/ž), Key Account Manager (m/ž), Learning and Development Expert (m/ž), voditelj odjela (m/ž), voditelj odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Lokacije rada su diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 21.9. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Fero-Term d.o.o. traži voditelja IT odjela i glavnog sistem administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok, stimulativna primanja i nagrađivanja, rad u ugodnom, inovativnom, dinamičnom i timskom okruženju. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje serverskih infrastruktura, softverske i hardverske prirode. Prijavite se na linku.

Namještaj Mima d.o.o. zapošljava inženjera u proizvodnji (m/ž) u Kastavu. Prijave se zaprimaju do 14.9. Poslodavac nudi dnamičan i zanimljiv posao, rad u ugodnoj atmosferi, nagrađivanje kvalitetnog rada, inicijative i poduzetnog duha, različite edukacije i mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, visoka informatička pismenost, tehnička i tehnološka znanja u proizvodnji namještaja. Prijavite se.

Gi Group zapošljava na pozicijama trainer (m/ž), workforce manager (m/ž), workforce planner (m/ž), team leader (m/ž), training & quality manager (m/ž), solution coach (m/ž), operations manager (m/ž), junior HR generalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi odličnu reputaciju odgovornog poslodavca, dobrodošlicu, tim spreman pomoći, multinacionalno okruženje. Prijavite se.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.9. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Software Developer (m/ž), Mitarbeiter internationale Client-Software-Bereitstellung (m/ž), Junior Backend – / ERP-Developer (m/ž), Senior Backend – / ERP-Develper (m/ž), Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.10. Aplicirajte.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava inženjera osiguranja kvalitete (Quality Assurance Engineer) (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema elektro ili tehničkog smjera, minimalno tri godine rada u poslu vezanom uz kvalitetu, poznavanje alata kvalitete, aktivno korištenje i poznavanje rada na računalu te znanje engleskog jezika. Posao podrazumijeva odobrenje proizvodnje, podršku proizvodnjama u svim relevantnim pitanjima, vođenje 8D procesa, auditiranje i praćenje efektivnosti korektivnih akcija u proizvodnji i slično. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.