Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pregledajte novu ponudu oglasa za posao

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Jadran Galenski Laboratorij d.d. traži tehničara (m/ž) uzorkovanja u kontroli kvalitete. Rad se izvršava u Pharma Valley-u, Rijeka. Posao obuhvaća osiguravanje dostupnosti potrošnog materijala za uzorkovanje, prikupljanje potrebne dokumentacije te uzorkovanje ulaznog materijala i poluproizvoda. Prijave se zaprimaju do 16.12.2021. putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava internog SAP konzultanta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 20.12.2021. Radna pozicija zahtijeva pravodobno pružanje podrške korisnicima u proizvodnom procesu, suradnju s vanjskim pružateljima usluge te obradu, sistematiziranje i distribuciju podataka. Prijave se zaprimaju putem linka.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska Rivijera, a prijaviti se možete do 20.02.2022. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

RR Solutions d.o.o. traži edukatora kozmetičara (m/ž) u Zaprešiću. Potreban im je djelatnik koji će obavljati stručne edukacije protokola tretmana i promocije za renomirane kozmetičke brendove. Prijaviti se možete do 23.12.2021. putem brze prijave.

Financijska agnecija zapošljava djelatnika poslovnice – referent (m/ž). Mjesto rada je Trilj, a rok za prijavu je 16.12.2021. Od kandidata se očekuje posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina, usmjerenost na detalje te sposobnost upravljanja vremenom. Prijave se zaprimaju putem linka.

Motus d.o.o. zapošljava social media & content managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 21.12.2021. Glavno zaduženje na ovoj radnoj poziciji je kreiranje strategije nastupa na društvenim mrežama te planiranj, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja na društvene mreže. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Deceuninck d.o.o. zapošljava radnika u logistici / skladištara (m/ž). Mjetso rada je Dugo Selo, a rok za prijavu je 15.01.2022. Poslodavac nudi mogućnost rada u međunarodnom stabilnom i inovativnom poduzeću te atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Prijaviti se možete ovdje.

Zagreb.info traži urednika deska (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao uključuje brigu o opremi na portalu, koordinaciju tima ljudi na desku, praćenje relevantnih medija, pisanje vijsti te kreiranje sadržaja za objavu na društvenim mrežama. Prijave se zaprimaju do 21.12.2021. putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. zapošljava tehničara (m/ž) za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže. Područje rada je Split. Kandidat mora biti spreman na kombinaciju uredskog i terenskog rada, a bit će zadužen za komunikaciju i koordinaciju unutar regionalnog odjela te vanjskih dobavljača i izvođača. Prijaviti se možete putem brze prijave do 31.01.2022.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži višeg računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 23.12.2021. Kandidat mora imati završenu visokustručnu spremu ekonomskog usmjerenja, višegodišnje radno iskustvo i uz to točnost, ažurnost, sistematičnost te odgovornost u obavljanju radnih zadataka. Prijave se zaprimaju pomoću brze prijave.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.