Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Allianz i HPO produžili suradnju do Tokija 2020.

U susret 53. rođendanu Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), dugogodišnji partner – Allianz Zagreb – potvrdio je nastavak suradnje s hrvatskim paraolimpijcima do Tokija 2020.

U susret 53. rođendanu Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), dugogodišnji partner – Allianz Zagreb – potvrdio je nastavak suradnje s hrvatskim paraolimpijcima do Tokija 2020.

Allianz je sponzor Hrvatskoga paraolimpijskog odbora od 2011. godine te je u proteklih šest godina pokazao kako partnerstvo s paraolimpijskim odborom nije mrtvo slovo na papiru, već da ozbiljno shvaća svoju društvenu ulogu i potrebu za izgradnjom boljega i tolerantnijeg društva. Upravo iz tog razloga u suradnji s hrvatskim paraolimpijcima Allianz osmišljava i pokreće brojne razvojne projekte koji su prepoznati kako na lokalnoj i nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini (kao npr. Treneri velikog srca, Dio koji nedostaje, Paraolimpijski školski dan i dr.).

Nakon šest uspješnih godina, Allianz je uoči rođendana HPOa koji se obilježava 8. rujna potvrdio nastavak suradnje za sljedeći paraolimpijski ciklus tj. do Tokija 2020.

U povodu nastavka suradnje predsjednik Uprave Boris Galić osvrnuo se na partnerstvo: “Za nas u Allianzu paraolimpijci su nepresušan izvor inspiracije. Iz godine u godinu učimo iz njihovih iskustava i snage te ih primjenjujemo kako za naše zaposlenike tako i za hrvatsko društvo. Naša je vizija da jednog dana imamo društvo u kojem će svaki sportaš s invaliditetom i osoba s invaliditetom  uživati ista prava kao i ostali i da to bude potpuno normalno i podrazumijeva se.”

Ratko Kovačić, predsjednik HPOa se nadovezao: “Svaka obljetnica me na trenutak zaustavi te se sjetim naših početaka. Ispunjava me ponosom kada vidim kako smo iz male skupine entuzijasta izrasli u ozbiljnu sportsku organizaciju koju prepoznaju respektabilne kompanije poput Allianza. Riječ je o vrlo uzbudljivom i produktivnom partnerstvu i već sada se radujem novim projektima i uspjesima.”


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.