Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Allianz i HPO produžili suradnju do Tokija 2020.

U susret 53. rođendanu Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), dugogodišnji partner – Allianz Zagreb – potvrdio je nastavak suradnje s hrvatskim paraolimpijcima do Tokija 2020.

U susret 53. rođendanu Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), dugogodišnji partner – Allianz Zagreb – potvrdio je nastavak suradnje s hrvatskim paraolimpijcima do Tokija 2020.

Allianz je sponzor Hrvatskoga paraolimpijskog odbora od 2011. godine te je u proteklih šest godina pokazao kako partnerstvo s paraolimpijskim odborom nije mrtvo slovo na papiru, već da ozbiljno shvaća svoju društvenu ulogu i potrebu za izgradnjom boljega i tolerantnijeg društva. Upravo iz tog razloga u suradnji s hrvatskim paraolimpijcima Allianz osmišljava i pokreće brojne razvojne projekte koji su prepoznati kako na lokalnoj i nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini (kao npr. Treneri velikog srca, Dio koji nedostaje, Paraolimpijski školski dan i dr.).

Nakon šest uspješnih godina, Allianz je uoči rođendana HPOa koji se obilježava 8. rujna potvrdio nastavak suradnje za sljedeći paraolimpijski ciklus tj. do Tokija 2020.

U povodu nastavka suradnje predsjednik Uprave Boris Galić osvrnuo se na partnerstvo: “Za nas u Allianzu paraolimpijci su nepresušan izvor inspiracije. Iz godine u godinu učimo iz njihovih iskustava i snage te ih primjenjujemo kako za naše zaposlenike tako i za hrvatsko društvo. Naša je vizija da jednog dana imamo društvo u kojem će svaki sportaš s invaliditetom i osoba s invaliditetom  uživati ista prava kao i ostali i da to bude potpuno normalno i podrazumijeva se.”

Ratko Kovačić, predsjednik HPOa se nadovezao: “Svaka obljetnica me na trenutak zaustavi te se sjetim naših početaka. Ispunjava me ponosom kada vidim kako smo iz male skupine entuzijasta izrasli u ozbiljnu sportsku organizaciju koju prepoznaju respektabilne kompanije poput Allianza. Riječ je o vrlo uzbudljivom i produktivnom partnerstvu i već sada se radujem novim projektima i uspjesima.”

Pročitajte još:

Novosti

Nadzorni odbor Allianza Zagreb na jučerašnjoj je sjednici donio odluku o imenovanju novih članova Uprave čime je završen proces formiranja novog vodstva ovog osiguravajućeg...

Novosti

Allianz Zagreb d.d. je i u 2016., jednoj od izazovnijih godina za osiguravatelje na hrvatskom tržištu koju su obilježile strukturne promjene u upravljanju, ponudi...

Industrija

IDC Adriatics je po drugi put dodijelio godišnje nagrade najboljim direktorima informatike u Hrvatskoj te proglasio najbolje IT projekte u javnom i privatnom sektoru...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.