Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Appleova nova online trgovina – 1.000.000 preuzimanja u jednom danu!

Apple je prije nekoliko dana pustio u rad Mac App Store, online trgovinu aplikacijama za računala Macintosh. Tu nije ništa čudno – pa Apple nešto novo pokrene gotovo svakog mjeseca. Apple nas konstantno „bombardira“ rekordima, pa tako i sada imaju jednu impresivnu brojku. U jednom je danu, sa svježe pokrenute online trgovine skinuto milijun aplikacija – plaćenih ali i besplatnih…

Apple je prije nekoliko dana pustio u rad Mac App Store, online trgovinu aplikacijama za računala Macintosh. Tu nije ništa čudno – pa Apple nešto novo pokrene gotovo svakog mjeseca. Apple nas konstantno „bombardira“ rekordima, pa tako i sada imaju jednu impresivnu brojku. U jednom je danu, sa svježe pokrenute online trgovine skinuto milijun aplikacija - plaćenih ali i besplatnih...

– Zaprepašteni smo nevjerojatnim odazivom korisnika na pokretanje Mac App Store, online trgovine aplikacijama – oglasio se u svom stilu Appleov gazda Steve Jobs.

„Svega“ tisuću aplikacija ostvarilo je milijun preuzimanja u jednom danu. To je brojka koje se Apple ne treba sramiti, dapače, menadžment tvrtke time se treba ponositi.

Koliko su samo zaradili u prvom danu novog projekta?

Steve Jobs nije htio otkriti koliko je preuzeto plaćenih, a koliko besplatnih aplikacija, pa je brojka o Appleovoj zaradi u jednom danu, na ovom projektu, ostala nepoznata. Ne sumnjamo da se radi o nekoj impresivnoj brojci.

Istražili smo ponudu Appleove nove online trgovine. Uskoro donosimo najbolje ocijenjene besplatne aplikacije Mac App Storea.

Besplatne aplikacije iz nove Appleove online trgovine

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Čini se da su rad od kuće, ali i nepovoljni ekonomski uvjeti imali utjecaja na stil odijevanja Hrvata.

Poduzeća

Lenovo je predstavio inovacije uključujući prvo javno prikazivanje dokaza koncepata za rollable pametne telefone i prijenosna osobna računala.

Komentari

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti.

Komentari

Je li televizor i u vašem domu svojevrstan mali oltar koji se nalazi u fokusu u dnevnom boravku?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.