Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

AWT, Posao.hr i Hitra produkcija dokumenata imaju najbolje B2B prodavače

Sudionici su imali priliku slušati predavanja od čak dvadeset i devet vrhunska predavača-prodajnih konzultanata i panelista, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja istovremeno seodvijao u dvije dvorane kroz dva dana.

U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se dvanaesta po redu konferencija Superprodavač. U tri kategorije dodijelile su se godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ primili su Saša Kolenko iz tvrtke AWT International, Ines Bokan iz tvrtke Oglasnik grupacije/Posao.hr, te Saša Podolšak iz tvrtke Hitra produkcija dokumenata.

Tematika konferencije bila je posvećena kupcima i prodajnim vještinama budućnosti.

Ukratko iz istraživanja vezanog uz tematiku konferencije:

  • Budućnost prodaje je kombinacija digitalne i fizičke prodaje
  • U narednih godinu dana naše poslovanje fokusirati ćemo više u smjeru digitalnih prodajnih rješenja
  • Digitalne platforme koje koristimo u prodaji su društvene mreže, newsletter, web shop i prodaja putem aplikacija (whatsapp, messenger, sms poruke)
  • Svoje proizvode najviše prodajemo preko Facebook-a, Instagrama, Linekedina i Tik Tok-a
  • U našu digitalnu prodaju, u skorije vrijeme, ne planiramo ubaciti uslugu glasovnog asistenta, niti RFID tehnologije
  • U našu digitalnu prodaju, u skorije vrijeme, planiramo ubaciti uslugu kupovine uz prethodnu narudžbu. Time jamčimo našim klijentima da će moći ući u trgovinu bez čekanja u redu i razgledati ponudu bez gužve
  • U našoj prodaji koristimo omnichanel pristup kupcu tj. svaku interakciju s kupcem-offline/online
  • U našoj prodaji ne koristimo virtualno stvarnost (i.e. kupci mogu vidjeti kako bi naš proizvod izgledao u njihovom prostoru)
  • Našim kupcima nudimo mogućnost digitalnog plaćanja (paypal, keks pay, paycek i drugo)

Istraživanje je provedeno u periodu ožujak-kolovoz 2022. na uzorku 522 kompletno ispunjena anonimna upitnika, slanjem na e mail adrese direktora tvrtki svih djelatnosti, s tri i više zaposlenika u Republici Hrvatskoj. Istraživanje je Poslovni savjetnik radio u suradnji s konzultantskom kućom Proago.

Sudionici su imali priliku slušati predavanja od čak dvadeset i devet vrhunska predavača-prodajnih konzultanata i panelista, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja istovremeno seodvijao u dvije dvorane kroz dva dana.

Predavači na konferenciji bili su hrvatski konzultanti, specijalisti za područje prodaje, te influenceri s više od milijun TikTok pratitelja: Zvonko Merkaš, Mladen Jančić, Igor Herceg, Petar Majstrović, Sandro Kraljević, Jasmin Ibrahimović, Toni Babić, Goran Šimić, Ljiljana Kukec, Boris Šuša, Saša Petar, Dario Marčac, Željko Šundov, Miljenko Bošković, Danijel Bićanić, Sanela Dropulić, Branko Pavlović, Branimir Trošić, Hrvoje Bogdan, Tanja Pureta, Martina Osmak, Siniša Begović, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman, Anita Lukenda Mlinac, Adrian Krajcar, Laura Pavlović, Tin Gojković, Dijana Domonkoš.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Lifestyle

Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić...

DOP

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.