Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bandić: Od sutra karta u tramvaju – 10 kuna! [VIDEO]

Zagrebački gradonačelnik Bandić je na konferenciji za novinare objavio kako će karte u jednom smjeru za tramvaj bit 10 kuna. Ista cijena je – bilo da je karta kupljena u tramvaju ili na kiosku.

Zagrebački gradonačelnik Bandić je na konferenciji za novinare objavio kako će karte u jednom smjeru za tramvaj bit 10 kuna. Ista cijena je – bilo da je karta kupljena u tramvaju ili na kiosku.

Od 1. listopada pojedinačna karta ZET-a u tramvajima i autobusima stajat će 10 kuna, bez obzira je li kupljena u vozilu ili ne, a pojeftinit će i dnevna karta koja će umjesto 40 kuna od sutra koštati 30 kuna, najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na koferenciji za novinare.

Gradonačelnik Bandić je na konferenciji za novinare objavio kako će karte u jednom smjeru za tramvaj bit 10 kuna. Ista cijena je – bilo da je karta kupljena u tramvaju ili na kiosku.

[infopunkt 7245 2]

Gradonačelnik ističe kako je poanta svega, da se ljudi ne švercaju – već da kupuju karte. Pojačat će se kontrola, cijene mjesečnih karata se neće smanjivati, a neće biti niti uvođenja plaćanja karata – mobitelom.

„Ako se pojeftinjenje u sljedećih mjesec dana pokaže dobrim rješenjem, proširit će se i na ostale vidove karata“, rekao je.

[infopunkt 7245 4]

”Sustav treba biti transparentan, pravedan, pošten i socijalno odgovoran”, kazao je Bandić ističući kako je sustav subvencija prijevoza koji ima Zagreb, jedan od najvećih u Europi. On uključuje učenike, studente, umirovljenike… ”Ali, oni koji trebaju platiti kartu, bome će ju i platiti”, rekao je Bandić i dodao da je uvjeren kako god da se napravi da će biti bolje nego sada, jer sada ništa nije dobro.

[infopunkt 7245 7]

Novost je i ta da će se kućni ljubimci moći voziti u tramvaju.

Na novinarsko pitanje o privatizaciji gradskih poduzeća, gradonačelnik pak nije želio odgovarati već je rekao da će se sve znati za mjesec dana.

[infopunkt 7245 8]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.