Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Belupo zapošljava 60-ak radnika

Koprivnička farmaceutska tvrtka Belupo, iz sastava Podravke, planira ove godine zaposliti šezdesetak novih zaposlenika, potvrdili su iz te kompanije.

Koprivnička farmaceutska tvrtka Belupo, iz sastava Podravke, planira ove godine zaposliti šezdesetak novih zaposlenika, potvrdili su iz te kompanije.

Zbog sve veće potražnje tržišta za Belupovim lijekovima, Proizvodnja iziskuje 19 novih radnika, a sektor Međunarodna tržišta čak njih 24. U Kontroli kvalitete zaposlit će se četiri nova zaposlenika. Osim toga, doznaje se iz Belupa, u svakom sektoru zaposlit će se još po jedna osoba.

Na upit, hoće li nove radnike uzimati s tržišta rada ili će u Belupo doći preraspodjelom unutar Grupe Podravka, odgovoreno nam je da su obje opcije u igri.

Iskazane potrebe za novim radnicima nisu povezane s najavljenom gradnjom dodatnih proizvodnih pogona Belupa, u kojima bi, po sadašnjim procjenama, posao moglo naći dodatnih 100-ak radnika. Početak rada nove tvornice najavljen je za 2017. godinu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.