Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Bez mobitela ni na WC! Jesmo li ovisni o tehnologiji?

Ne možete se odvojiti od mobitela, čak ni u kupaonici? Niste jedini. Nedavno istraživanje pokazalo je kako čak 75% Amerikanaca redovito koristi mobitel u kupaonici.

Ne možete se odvojiti od mobitela, čak ni u kupaonici? Niste jedini. Nedavno istraživanje pokazalo je kako čak 75% Amerikanaca redovito koristi mobitel u kupaonici.

Istraživanje koje je na tisuću ljudi provela marketinška agencija « 11mark » pokazalo je kako troje od četvero sudionika u kupaonici piše poruke, e-mailove i razgovara putem mobitela.

Čak 25% Amerikanaca ne odvaja se od svog elektroničkog ljubimca čak ni prilikom obavljanja svakodnevne higijene. U korištenju mobitela u kupaonici prednjače vlasnici Android telefona, njih čak 87%, slijede BlackBerry korisnici (84%) te vlasnici iPhone uređaja (77%).

« Istraživanje je pokazalo kako ni dosad najprivatnije mjesto više nije privatno, a fenomen sveopće dostupnosti nudi brojne mogućnosti za tehnološki napredne komunikatore », izjavila je Nicole Burdette, jedna od autorica istraživanja.

Mobitelom se u kupaonici gotovo podjednako služe muškarci i žene, no dok muškarci priznaju kako ga u nus prostorijama koriste za posao, žene češće obavljaju privatne razgovore, javlja Mashable.

Napisao

Pročitajte još:

Poduzeća

Lenovo je predstavio inovacije uključujući prvo javno prikazivanje dokaza koncepata za rollable pametne telefone i prijenosna osobna računala.

Komentari

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti.

Lifestyle

Od selfieja do vlogginga, Huawei nova 10 prednjači u inovacijama tehnologije mobilnih prednjih kamera.

Komentari

Je li televizor i u vašem domu svojevrstan mali oltar koji se nalazi u fokusu u dnevnom boravku?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.