Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Bez mobitela ni na WC! Jesmo li ovisni o tehnologiji?

Ne možete se odvojiti od mobitela, čak ni u kupaonici? Niste jedini. Nedavno istraživanje pokazalo je kako čak 75% Amerikanaca redovito koristi mobitel u kupaonici.

Ne možete se odvojiti od mobitela, čak ni u kupaonici? Niste jedini. Nedavno istraživanje pokazalo je kako čak 75% Amerikanaca redovito koristi mobitel u kupaonici.

Istraživanje koje je na tisuću ljudi provela marketinška agencija « 11mark » pokazalo je kako troje od četvero sudionika u kupaonici piše poruke, e-mailove i razgovara putem mobitela.

Čak 25% Amerikanaca ne odvaja se od svog elektroničkog ljubimca čak ni prilikom obavljanja svakodnevne higijene. U korištenju mobitela u kupaonici prednjače vlasnici Android telefona, njih čak 87%, slijede BlackBerry korisnici (84%) te vlasnici iPhone uređaja (77%).

« Istraživanje je pokazalo kako ni dosad najprivatnije mjesto više nije privatno, a fenomen sveopće dostupnosti nudi brojne mogućnosti za tehnološki napredne komunikatore », izjavila je Nicole Burdette, jedna od autorica istraživanja.

Mobitelom se u kupaonici gotovo podjednako služe muškarci i žene, no dok muškarci priznaju kako ga u nus prostorijama koriste za posao, žene češće obavljaju privatne razgovore, javlja Mashable.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.