Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Čak 460 radnika Kraljevice ostalo bez posla

Nakon što uprava potpiše svih 460 poslovno uvjetovanih otkaza, a radnici razduže svoja sredstva za rad te potpišu ugovore o prijenosu potraživanja – priča o brodogradilištu, nakon 283 godine, bit će završena. Vlada je odobrila 64 milijuna kuna za isplatu otpremnina.

Nakon što uprava potpiše svih 460 poslovno uvjetovanih otkaza, a radnici razduže svoja sredstva za rad te potpišu ugovore o prijenosu potraživanja - priča o brodogradilištu, nakon 283 godine, bit će završena. Vlada je odobrila 64 milijuna kuna za isplatu otpremnina.

Dok se iščekuje početak pregovora Vlade i sindikata javnih službi o Temeljnom kolektivnom ugovoru, posao je već izgubilo 460 radnika brodogradilišta u Kraljevici. HRT javlja da se ispred kraljevičkog škvera očekuju potpisivanje – poslovno uvjetovanih otkaza o radu te potpisivanje ugovora o prijenosu potraživanja na temelju kojega će svaki od njih dobiti 6400 kuna po godini rada u brodogradilištu.

Očekuje se da će potpisivanje trajati dva dana. Nakon što uprava potpiše svih 460 poslovno uvjetovanih otkaza, a radnici razduže svoja sredstva za rad te potpišu ugovore o prijenosu potraživanja – priča o brodogradilištu, nakon 283 godine, bit će završena. Vlada je odobrila 64 milijuna kuna za isplatu otpremnina.

Radnici sa zebnjom očekuju novac do početka idućeg tjedna jer još nisu primili plaću ni za travanj. Treba reći da se još uvijek nadaju da njihov škver neće otići u rezalište.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.