Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Ciklus radionica za mlade nezaposlene žene

mlade žene

S obzirom na problem ogromne nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj i dvostruke diskriminacije mladih žena u svijetu rada CESI započinje ciklus radionica za mlade nezaposlene žene koje nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja (NEET).

Radionice će početi 23.03.2015. u prostorijama CESI, Nova cesta 4, Zagrebu. Kroz interaktivan rad u grupi tijekom četiri susreta žene će dobiti potporu i edukaciju za aktivno traženje posla, ali i za razvoj vlastitih vještina komunikacije i osobne efikasnosti.
Teme koje ćemo obraditi kroz 8 modula tijekom trajanja programa su: komunikacijske vještine, neverbalna komunikacija, asertivnost, pregovaranje, intervju za posao, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, nošenje sa tremom, prezentacijske vještine, osobna efikasnost te upravljanje ciljevima i vremenom.
U sklopu ovog programa žene također mogu dobiti i pravne savjete vezane uz radna i socijalna prava o tome kako se nositi s problemom diskriminacije mladih žena u svijetu rada.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti slanjem prijavnice putem e-mail na adresu [email protected] najkasnije do 10.ožujka 2015.

prijavnica

Nakon prijave, žene će dobiti sve informacije vezane uz termine radionica, a na grupama može prisustvovati 10 polaznica.

Projekt se provodi u suradnji sa HZZom, Područni ured Krapina, te Mrežom udruga Zagor i nastavak je dugogodišnjeg rada CESI u svrhu postizanja jednakih mogućnosti za žene u svijetu rada. Projekt je financijski podržan od Ministarstva socijalne politike i mladih.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.