Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Ciklus radionica za mlade nezaposlene žene

mlade žene

S obzirom na problem ogromne nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj i dvostruke diskriminacije mladih žena u svijetu rada CESI započinje ciklus radionica za mlade nezaposlene žene koje nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja (NEET).

Radionice će početi 23.03.2015. u prostorijama CESI, Nova cesta 4, Zagrebu. Kroz interaktivan rad u grupi tijekom četiri susreta žene će dobiti potporu i edukaciju za aktivno traženje posla, ali i za razvoj vlastitih vještina komunikacije i osobne efikasnosti.
Teme koje ćemo obraditi kroz 8 modula tijekom trajanja programa su: komunikacijske vještine, neverbalna komunikacija, asertivnost, pregovaranje, intervju za posao, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, nošenje sa tremom, prezentacijske vještine, osobna efikasnost te upravljanje ciljevima i vremenom.
U sklopu ovog programa žene također mogu dobiti i pravne savjete vezane uz radna i socijalna prava o tome kako se nositi s problemom diskriminacije mladih žena u svijetu rada.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti slanjem prijavnice putem e-mail na adresu [email protected] najkasnije do 10.ožujka 2015.

prijavnica

Nakon prijave, žene će dobiti sve informacije vezane uz termine radionica, a na grupama može prisustvovati 10 polaznica.

Projekt se provodi u suradnji sa HZZom, Područni ured Krapina, te Mrežom udruga Zagor i nastavak je dugogodišnjeg rada CESI u svrhu postizanja jednakih mogućnosti za žene u svijetu rada. Projekt je financijski podržan od Ministarstva socijalne politike i mladih.

Pročitajte još:

Komentari

Zaposlenice danas, uz posao, u znatno većoj mjeri od muškaraca vode brigu o obitelji i kućanstvu. Na taj način zapravo obavljaju dva posla –...

Lifestyle

Međunarodni dan žena slavi sva dostignuća ženskog spola.

Novosti

Konferencija Razvoj sporta kroz društvenu odgovornost ima za cilj približiti i povezati poslovni sektor i sportske organizacije.

Edukacija

U organizaciji ZMAG-ove Akademije prirodnog graditeljstva u srpnju će se održati dvije graditeljske radionice otvorene za javnost. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.