Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Coca-Cola HBC Hrvatska zapošljava pripravnike

Tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska, članica Skupine Coca-Cola Hellenic, pokrenula je novi pripravnički program Uči, zalaži se, iskaži se! otvarajući mladim, fakultetski obrazovanim osobama priliku za zapošljavanje u području marketinga, financija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima.

„Cilj je našega jednogodišnjeg pripravničkog programa privlačenje i razvoj mladih talenata koji će postati dio našega uspješnog tima. Otvaramo mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih tvrtki. Na taj način želimo pridonijeti većoj zaposlenosti mladih ljudi te ih upozoriti na važnost stalnoga usvajanja novih znanja jer učenje nikako ne prestaje izlaskom s fakulteta. Također ih želimo upozoriti na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere. Nedostatak mobilnosti radne snage jedan je od problema koji ograničava mogućnosti razvoja hrvatskoga gospodarstva”, izjavila je glavna direktorica Maria Anargyrou-Nikolić.

Natječaj za ulazak u Coca-Colin pripravnički program otvoren je do 14. prosinca 2015., a odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore nakon kojih im se otvara mogućnost za ulazak u tvrtkin program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere. Pripravnici će zadatke obavljati unutar timova zaduženih za poslovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Više informacija o pripravničkome programu i procesu prijave dostupno je na službenoj mrežnoj stranici programa http://www.learncareexcel.net/.

„Ulaganje u zaposlenike dio je društveno odgovorne politike koju Coca-Cola HBC Hrvatska sustavno provodi. Ponosni smo na činjenicu da smo mnogim našim zaposlenicima otvorili priliku za razvoj karijere i napredovanje do visokih položaja i na drugim tržištima te na regionalnoj razini. Naša direktorica marketinga karijeru je počela upravo kao pripravnica u financijama, dok je trenutni rukovoditelj prodaje počeo karijeru kao pripravnik u prodaji. Mnogi naši bivši kolege danas su na visokim položajima izvan našeg sustava, a ponosni smo što su svoj razvoj započeli upravo u Coca-Coli. Zato sam uvjerena da ćemo jednako uspješno razvijati i karijere mladih kolega koji će nam se pridružiti kao pripravnici”, izjavila je Kiriaki Kritidi, direktorica Odjela za ljudske potencijale.

Coca-Cola HBC Hrvatska jedan je od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskome tržištu i dobitnik je niza priznanja za uspješno upravljanje ljudskim potencijalima. Između ostaloga, tvrtka je dobitnik Nagrade za najbolju praksu u području ljudskih potencijala 2014., Nagrade za raznolikost u ljudskim potencijalima u kategoriji ravnopravnosti spolova 2013. i MAMFORCE certifikata.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.