Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Croatia osiguranje jedini osiguravatelj u Hrvatskoj s ISO certifikatom

Sustav upravljanja kvalitetom pruža okvir za nadzor i poboljšanje svih poslovnih procesa i rezultata s ciljem povećanja tržišnog udjela, smanjenja troškova, poboljšanja zadovoljstva kupaca i motivacije zaposlenika te razvoja novih i unapređenje postojećih proizvoda

Sustav upravljanja kvalitetom pruža okvir za nadzor i poboljšanje svih poslovnih procesa i rezultata s ciljem povećanja tržišnog udjela, smanjenja troškova, poboljšanja zadovoljstva kupaca i motivacije zaposlenika te razvoja novih i unapređenje postojećih proizvoda

Na prosudbi za recertifikaciju sustava upravljanja kvalitetom prema Normi ISO 9001:2008 koja je provedena od 02. do 05. travnja ove godine Croatia osiguranje je obnovilo certifikate za područje životnih i imovinskih osiguranje te će isti vrijediti do 6. svibnja 2016. godine.

Croatia osiguranje je prvi i još uvijek jedini osiguravatelj u RH koji ima certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema Normi ISO 9001:2008. Obnavljanje certifikata provodi se svake tri godine,a prosudbe na godišnjoj razini obavlja renomirana kuća Lloyd`s Register EMEA (LRQA). Novi certifikat predsjedniku Uprave Croatia osiguranja Krešimiru Starčeviću predao je predstavnik Lloyd’s Register EMEA Veljko Mahmet. 

– Sustav upravljanja kvalitetom poboljšava reputaciju i konkurentnost tvrtki na tržištu,a neke od ISO normi također su uvjet bez kojega se ne može plasirati proizvode na EU tržište. Zbog toga smo ponosni na činjenicu da Croatia osiguranje posjeduje ovaj certifikat i već ove godine pripremamo započeti proširenje sustava na cjelokupni segment poslovanja, uvođenjem upravljanja kvalitetom na područje motornih vozila i osobnih neživotnih osiguranja – izjavio je Krešimir Starčević.

Sustav upravljanja kvalitetom pruža okvir za nadzor i poboljšanje svih poslovnih procesa i rezultata s ciljem povećanja tržišnog udjela, smanjenja troškova, poboljšanja zadovoljstva kupaca i motivacije zaposlenika te razvoja novih i unapređenje postojećih proizvoda.

Tvrtka je pružanje usluga životnih osiguranja certificirala 2004. godine, a razvoj i pružanje usluga imovinskih osiguranja 2007. godine. Certifikat posjeduju i Društva kćeri, Croatia zdravstveno osiguranje i Croatia Lloyd. Sve dosadašnje provjere i recertifikacije od strane LRQA bile su zadovoljavajuće i u svim provjerama eksterni auditor je ocijenio da se sustav upravljanja kvalitetom konstantno poboljšava.

Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Dr.sc. Elvira Mlivić Petrović savjetnica je za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, mindfulness trenerica, EHSP coach, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu...

Marketing i prodaja

D&AD, skraćeno za Design and Art Direction, britanska je organizacija osnovana 1962. godine s ciljem promocije izvrsnosti u dizajnu i oglašavanju.

Poduzeća

Coface je globalni lider u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima posljednjih 75 godina.

Ekonomija

QNAP TS-1655 je moćno 2,5GbE hibridno rješenje za pohranu koje pruža centraliziranu pohranu i upravljanje za tvrtke gotovo svih veličina.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.