Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dalekovodu posao u Sloveniji od 34,2 mln eura!

Dalekovod je potpisao ugovor o izradi, isporuci i montaži dionice dalekovoda Beričevo – Krško u Sloveniji, vrijedan 34,2 milijuna eura uključujući PDV, priopćeno je danas iz Dalekovoda. Riječ je o 80,4 kilometra dugoj dionici novog dvostrukog 400 kilovoltnog dalekovoda, o čemu su u petak ugovor potpisali predstavnici Dalekovoda i Elektro-Slovenije (ELES)…

Dalekovod je potpisao ugovor o izradi, isporuci i montaži dionice dalekovoda Beričevo - Krško u Sloveniji, vrijedan 34,2 milijuna eura uključujući PDV, priopćeno je danas iz Dalekovoda. Riječ je o 80,4 kilometra dugoj dionici novog dvostrukog 400 kilovoltnog dalekovoda, o čemu su u petak ugovor potpisali predstavnici Dalekovoda i Elektro-Slovenije (ELES)...

Ugovor uključuje građevinske, montažne i elektromontažne radove te isporuku čelične konstrukcije, a radovi na tome objektu odvijat će se tijekom 21 mjesec od potpisa ugovora.

Odbijena žalba Mađara

Izgradnja i puštanje u rad dalekovoda Beričevo-Krško od velikog je značaja za Sloveniju jer predstavlja završetak 400 kilovoltnog prstena tamošnjeg elektroenergetskog sustava čime se osigurava efikasniji tranzit i evakuacija električne energije iz nuklearne elektrane Krško, kaže se u priopćenju.

Investitor je ELES, na čiji su natječaj pristigle dvije ponude. Dalekovod je pobijedio kao vodeći član hrvatsko-slovenskog konzorcija Dalekovod Zagreb – Dalekovod Ljubljana – Elektroservisi Trzina. Drugi ponuđač bio je austrijsko-mađarski konzorcij VLB Leitungsbau GmbH & Ci KG – OVIT Zrt. Budapest. Konkurentski konzorcij žalio se na odluku ELES-a o izboru Dalekovoda, ali žalba je odbijena, napominje se u priopćenju.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.