Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Dani energetskih rješenja u Westgateu

westgate

Od 29. do 31. svibnja u Westgateu će se održati Dani energetskih rješenja kojim se promovira energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije. U suradnji s najvećim shopping centrom u Hrvatskoj, Centar energetskih rješenja predstavit će napredna i inovativna rješenja koja su neizostavna u području energetske učinkovitosti. Uz to, u Westgateu vas očekuje i izvrsna tjedna shopping ponuda za sve ljubitelje sporta, tehnike i uređenja doma.

S ciljem podizanja svijesti o energetskoj učinkovitosti, Centar energetskih rješenja u suradnji s Westgateom organizira Dane energetskih rješenja od 29. do 31.5.

Ne propustite izložbe dizalice topline za sanitarnu vodu, kotla na pelete i IR panela – pogledajte izbliza učinkovita rješenja za dom.

U razdoblju od 29. svibnja do 4. lipnja iskoristite i posebne pogodnosti na tehniku, sportsku opremu i sve što je potrebno za kvalitetno uređenje doma. Popust od 10 % nudi Sony na akcijske kamere i pripadajuću opremu te Happy Dreams na sve madrace i krevete. Izvrsnih 20% na cjelokupan asortiman pripremili su Robe di Kappa, Posteljina.hr i O’Neill za gotovinsko plaćanje te Technomarket na Philips male kućanske aparate. Čak 40 % popusta osigurao je Hervis i to na drugi jeftiniji komad obuće ili tekstila.

Pročitajte još:

Energetika

Vrijednost dogovorenog posla je 17 milijuna eura i najveća je dosadašnja investicija E.ON-a Hrvatska ugovorena prema PPA ugovoru na sedam godina nakon puštanja u...

Energetika

HGK potpisala sporazume o suradnji sa španjolskim partnerima kako bi se hrvatskim tvrtkama olakšao pristup poslovima s fuzijom.

Novosti

Energetski certifikat nešto je što obavezno morate tražiti prilikom gledanja stanova za kupnju ili nabaviti za postojeći stan.

Energetika

Velike korporacije jednosmjerno su se kladile na obnovljivu energiju: svake godine sve više.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.