Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Dani inženjera – prilika mladima za posao u struci

Manifestacija s ciljem zapošljavanja studenata u njihovoj struci.

inzenjer

Već tradicionalno osmu godinu zaredom studentska udruga BEST Zagreb u sklopu svog projekta EBEC Zagreb- Dani inženjera daje priliku mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama. Od 17. do 20. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva odvijat će se četiri dana prepuna događanja na kojima svaki student zagrebačkog Sveučilišta može naći nešto za sebe.

Smisao ove manifestacije je upravo zapošljavanje studenata u njihovoj struci, jer im je omogućeno direktno ostvarivanje kontakata s poslodavcima. Studenti će se moći informirati o tvrtkama na štandovima te putem prezentacija na kojima tvrtke partneri mogu pokazati kako djeluju i koje mogućnosti nude.

Za sve one natjecateljskog duha održat će se dva inženjerska natjecanja: Case study design (hipotetska rješenja zadanog problema) te za one koji su vješti u radu s rukama Team design (praktično rješenje određenog problema). Za one koji su željni novih saznanja na području popularne znanosti BEST Zagreb je pripremio zanimljiva predavanja uglednih znanstvenika kao i treninge soft skills vještina na kojima se mogu naučiti primjenjiva znanja, kao primjerice pisanje motivacijskih pisma ili životopisa. Zadnje, ali ne manje važno, ostaje Company day, gdje će studenti imati priliku svoja pitanja i dvojbe oko zaposlenja postaviti predstavnicima tvrtki i tako dobiti uvid u to što se od njih kao budućih zaposlenika traži.

Pobjednički timovi Case study designa i Team designa, imat će priliku svoje vještine predstaviti na regionalnom natjecanju zajedno sa pobjedničkim timovima iz Austrije, Njemačke te Slovenije. Pokažu li se i tu najbolji putuju na završno natjecanje u Portu. Stoga, ako želiš da ti prijatelji s Facebooka zavide na slikama iz Portugala, nema ti druge nego okupiti ekipu i od 15. veljače do 15. ožujka prijaviti se na jedno od natjecanja. Prijave će se odvijati elektroničkim putem.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.