Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dell Technologies dodijelio Compingu dvije nagrade za ostvarenja u protekloj godini

Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i pohranom podataka.

Nakon što je ranije ove godine Comping potvrdila Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu, ova uspješna hrvatska ICT tvrtka, u ovom teškom vremenu za hrvatsko gospodarstvo, uspijeva ulijevati optimizam te je na događanju Partner Awards Adriatic 2020. osvojila čak dvije nagrade.

Riječ je o tradicionalnom godišnjem događanju koje organizira upravo Dell Technologies kako bi nagradila svoje partnere i distributere za sva postignuća u protekloj godini. Zbog epidemiološke situacije, ovogodišnji Partner Awards Adriatic 2020. održao se u virtualnom obliku što nije utjecalo na broj sudionika te ih je ove godine prisustvovalo čak 150 iz cijele Adriatic regije, što uključuje sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Na događanju su se dijelile nagrade najboljim partnerima za ostvarenja u protekloj godini i to u čak devet kategorija.

Dell Technologies je Compingu ove godine dodijelio nagrade za ostvarenja u protekloj godini i to u dvije kategorije: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region kao „najmlađi“ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji. Comping je u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Na kraju, ta su se znanja i prepoznala, prokomentirao je ovaj uspjeh predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić:

„U iznimno kratkom vremenskom razdoblju ostvarili smo izvrsne prodajne rezultate, certificirali stručnjake te postigli zavidne ekspertize. Na ovaj je način naš partnerski odnos podignut na višu razinu, a naši klijenti ostvarili su dodanu vrijednost. Ove nagrade dodatni su nam poticaj da već sljedeće godine ostvarimo nagrade i u nekim drugim kategorijama“.

Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i pohranom podataka. Upravo su pohrana podataka, sigurnost informacija, analitika te računarstvo u oblaku samo neke od usluga koje organizacijama omogućavaju bolje upravljanje i analizu podataka, a time i uspješnije poslovanje. To je jedan od ciljeva koje Comping njeguje već godinama, a uzmemo li u obzir da je ova zagrebačka tvrtka osvojila nagradu u ovoj kategoriji ne samo kao najbolji partner u hrvatskoj, već čitavoj Adriatic regiji koja broji osam zemalja, to još dodatno naglašava njihovo dostignuće.

Pročitajte još:

Edukacija

Odabranim studentima stipendije je uručio predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo ovim višegodišnjim modelom širenja i osnaživanja tvrtke.

DOP

Donacija Centru trebala bi omogućiti daljnji razvoj radionica i terapija koje pomažu u osamostaljivanju i socijalnom, obrazovnom i poslovnom uključivanju osoba s teškoćama u...

Ekonomija

Tvrtka Comping, jedna od najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, preuzela je većinski dio poslovanja tvrtke Megatrend poslovna rješenja te tako dodatno osnažila svoju tržišnu...

Novosti

Novi su zaposlenici većinom dedicirani na Compingovim razvojnim projektima poput platforme za obradu podataka ThingsTalk i na projektima interneta stvari (IoT). Ove godine u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.