Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dodijeljene nagrade Croatian Energy Award

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade “Croatian Energy Award” za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade "Croatian Energy Award" za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Nagrade su dodijeljene u sklopu prvog izdanja Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava “All Energy Expo” i “Regional Energy-Tech Summit” posvećenog stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Nagradu “Croatian Energy Award” u kategoriji malo i srednje poduzetništvo dobila je tvrtka HEP-Opskrba, dok je u kategoriji menadžera godine nagrađen predsjednik Uprave Plinacroa Marin Zovko.

“Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji neprofitna organizacija pripao je SUPEUS-u – Studentskoj udruzi za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje.

Savez za energetiku Hrvatske, inače nositelj dodjele godišnje Nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva i godišnje Nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, ove je godine utemeljio i Croatian Energy Award, program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja koji se odnosi na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije.

Ove je godine ta nagrada dodijeljena po prvi put, a iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu kako je izrazito važno na nacionalnoj osnovi ukazati na lidere u energetici.

Iz Saveza napominju i kako “Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji veliko poduzetništvo nije dodijeljen jer nije detektiran kvalitetan kandidat.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.