Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dodijeljene nagrade Croatian Energy Award

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade “Croatian Energy Award” za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade "Croatian Energy Award" za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Nagrade su dodijeljene u sklopu prvog izdanja Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava “All Energy Expo” i “Regional Energy-Tech Summit” posvećenog stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Nagradu “Croatian Energy Award” u kategoriji malo i srednje poduzetništvo dobila je tvrtka HEP-Opskrba, dok je u kategoriji menadžera godine nagrađen predsjednik Uprave Plinacroa Marin Zovko.

“Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji neprofitna organizacija pripao je SUPEUS-u – Studentskoj udruzi za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje.

Savez za energetiku Hrvatske, inače nositelj dodjele godišnje Nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva i godišnje Nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, ove je godine utemeljio i Croatian Energy Award, program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja koji se odnosi na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije.

Ove je godine ta nagrada dodijeljena po prvi put, a iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu kako je izrazito važno na nacionalnoj osnovi ukazati na lidere u energetici.

Iz Saveza napominju i kako “Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji veliko poduzetništvo nije dodijeljen jer nije detektiran kvalitetan kandidat.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.