Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dodijeljene nagrade Croatian Energy Award

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade “Croatian Energy Award” za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Savez za energetiku Hrvatske danas je dodijelio nagrade "Croatian Energy Award" za 2014. godinu, a tu je nagradu za životno djelo dobio Zdenko Tonković, glavni tajnik Hrvatskog ogranka Međunarodne elektrodistribucijske konferencije (HO CIRED), izvijestili su iz Saveza.

Nagrade su dodijeljene u sklopu prvog izdanja Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava “All Energy Expo” i “Regional Energy-Tech Summit” posvećenog stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Nagradu “Croatian Energy Award” u kategoriji malo i srednje poduzetništvo dobila je tvrtka HEP-Opskrba, dok je u kategoriji menadžera godine nagrađen predsjednik Uprave Plinacroa Marin Zovko.

“Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji neprofitna organizacija pripao je SUPEUS-u – Studentskoj udruzi za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje.

Savez za energetiku Hrvatske, inače nositelj dodjele godišnje Nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva i godišnje Nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, ove je godine utemeljio i Croatian Energy Award, program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja koji se odnosi na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije.

Ove je godine ta nagrada dodijeljena po prvi put, a iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu kako je izrazito važno na nacionalnoj osnovi ukazati na lidere u energetici.

Iz Saveza napominju i kako “Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji veliko poduzetništvo nije dodijeljen jer nije detektiran kvalitetan kandidat.

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Titule najboljih iz područja upravljanja projektima ove godine odnijeli su Erste&Steiermärkische Bank, Infinum, Medicinski fakultet u Rijeci i Akademija zdravog življenja.

Ekonomija

Invera Private Equity Fund, privatni dionički fond sa sjedištem u Nizozemskoj, investirao je u hrvatski brend Kompare.

Financije

Investicijsko zlato sve je popularniji financijski instrument namijenjen dugoročnoj štednji u kojeg ulaže rastući broj investitora, a radi se o zlatnicima i zlatnim polugama...

Poduzeća

Pozitivni utjecaj na društvo jedan je od glavnih kriterija kojim se Feelsgood vodi pri odabiru projekata u koja će uložiti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.