Dodijeljene nagrade Croatian Energy Award

Dodijeljene nagrade Croatian Energy Award

Nagrade su dodijeljene u sklopu prvog izdanja Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava “All Energy Expo” i “Regional Energy-Tech Summit” posvećenog stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Nagradu “Croatian Energy Award” u kategoriji malo i srednje poduzetništvo dobila je tvrtka HEP-Opskrba, dok je u kategoriji menadžera godine nagrađen predsjednik Uprave Plinacroa Marin Zovko.

“Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji neprofitna organizacija pripao je SUPEUS-u – Studentskoj udruzi za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje.

Savez za energetiku Hrvatske, inače nositelj dodjele godišnje Nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva i godišnje Nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, ove je godine utemeljio i Croatian Energy Award, program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja koji se odnosi na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije.

Ove je godine ta nagrada dodijeljena po prvi put, a iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu kako je izrazito važno na nacionalnoj osnovi ukazati na lidere u energetici.

Iz Saveza napominju i kako “Croatian Energy Award” za 2014. godinu u kategoriji veliko poduzetništvo nije dodijeljen jer nije detektiran kvalitetan kandidat.

Podijeli

Odgovori

Top