Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

DotMetrics: Prvi hrvatski Big Data projekt u finalu uglednog svjetskog natjecanja

Infografika_DotMetrics

I-COM Data Venture Challenge je globalno natjecanje startupa u području primjene podataka u marketinške i oglasne svrhe. Članovi žirija su ugledni stručnjaci, predstavnici kompanija kao što su Bisnode, Amazon, ESPN, Viacom i drugi.

U finalu za 2015. godinu, u društvu 11 kompanija iz SAD (4), Njemačke, Španjolske, Kine, Singapura, Novog Zelanda, Norveške i Nizozemske, našao se, jedini iz CEE regije, projekt Dotmetrics iz Hrvatske.

Dotmetrics je uz podršku i stručnu ekspertizu zagrebačke tvrtke InfoDom razvijen kao prvi hrvatski proizvod iz područja Big Data – softverska platforma koja mjeri posjećenost web stranica i analizira podatke o posjetiteljima, što značajno olakšava oglašivačima i marketinškim stručnjacima odluke o izboru stranica na kojima će plasirati svoje oglase.

Specifičnost Dotmetrics-a na globalnoj razini je, između ostalih, što podatke o posjećenosti I posjetiteljima objavljuje na dnevnoj razni, dok svi drugi to čine za tjedan ili još češće, za mjesec dana.

Budući je Big Data, po općem mišljenju, jedan od najvažnijih poslovnih i tehnoloških trendova, potencijal Dotmetrics-a je izuzetno velik. Riječ je o prikupljanju i obradi ogromnih količina podataka kao temelja za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Predstavnici Dotmetrics-a će imati priliku prezentirati svoj proizvod na završnoj svečanosti od 27.-30. travnja u španjolskom gradu San Sebastijanu.

Osim značajnih financijskih nagrada, ovo je svakako važna prilika za kontakte s potencijalnim ulagačima, partnerima i klijentima.

DotMetrics_logo


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.