Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

GlobalLogic preuzima Hexactu, tvrtku za inovativni digitalni inženjering

Ovom će akvizicijom GlobalLogic dodatno osnažiti Hitachi u informacijskoj tehnologiji (IT), operativnoj tehnologiji (OT) i proizvodima te ubrzati rast pomažući širenje poslovanja Lumade.

GlobalLogic Inc., tvrtka iz grupe Hitachi i lider digitalnog inženjerstva, danas je objavila akviziciju Hexacte, pan-latinoameričke tvrtke za digitalni i podatkovni inženjering. Akvizicija je dio GlobalLogicove kontinuirane strategije širenja ponude i tima izvrsnih inženjera kako bi se zadovoljila jaka tržišna potražnja za digitalnim inženjerskim uslugama. Više od 20 godina Hexacta uspješno razvija visokokvalitetni softver, pruža informatičko savjetovanje, UI/UX dizajn te usluge inženjeringa i podatkovne analize. Usmjerenost na korisnika i stručnost u svim fazama životnog ciklusa softverskog inženjeringa rezultirali su bazom izrazito zadovoljnih klijenata, svjetski poznatih brendova.

Organizacije nastavljaju ulagati u razvoj novih digitalnih proizvoda, platformi i iskustava kako bi bolje angažirale korisnike, kreirale nove izvore prihoda i postale održivije. Ovaj kontinuirani transformacijski val dovodi do jake potražnje za digitalnim inženjeringom — kakvog pružaju GlobalLogic i Hexacta. Akvizicijom etabliranih tvrtki za softversko inženjerstvo sa stručnim timovima, GlobalLogic nastavlja opsluživati tržišta i rastuću zajednicu klijenata diljem svijeta.

S operacijama u pet zemalja, Hexacta jača već uspješnu prisutnost GlobalLogica u Latinskoj Americi. Njihov stalan tim konzultanata posjeduje veliku stručnost u velikim podacima i analitici, uslugama u oblaku, kompletnom razvoju i testiranju. Sve to su bitne sposobnosti potrebne za kreiranje vrhunskih digitalnih proizvoda i platformi. Njihove strateške lokacije u istoj vremenskoj zoni idealne su za klijente iz Sjeverne i Južne Amerike, jer nude geografsku blizinu i manje vremenskih zona. Hexacta u GlobalLogic dovodi 800 zaposlenika iz 10 centara diljem Argentine, Kolumbije, Perua, Sjedinjenih Država i Urugvaja. Time proširuje mogućnosti i ponudu tvrtke te pruža bolji pristup snažnom inženjerskom talentu diljem Latinske Amerike.

Radeći na sjecištu dizajna, inženjeringa i podataka, GlobalLogic nastavlja biti preferirani partner u podršci klijentima u transformaciji i modernizaciji digitalnih proizvoda i usluga,” rekao je Nitesh Banga, predsjednik Uprave i izvršni direktor GlobalLogica. „Pripajanjem Hexacte jačamo naš portfelj usluga i mogućnosti isporuke te pružamo veliku tehničku stručnost i jedinstveni know-how. Želimo im dobrodošlicu u tim i veselimo se budućim zajedničkim uspjesima.”

Tijekom posljednja dva desetljeća marljivo smo razvijali talente i sposobnosti u pružanju revolucionarnih usluga našim klijentima,” rekao je  Juan Navarro, osnivač i izvršni partner Hexacte. „Pridruživanjem GlobalLogicu i širem ekosustavu Hitachi Grupe, možemo te mogućnosti ponuditi daleko većem tržištu te ostvariti i širi doseg i veći opseg. Radujemo se biti dijelom obitelji GlobalLogica na ovom uzbudljivom putovanju.”

Ovom će akvizicijom GlobalLogic dodatno osnažiti Hitachi u informacijskoj tehnologiji (IT), operativnoj tehnologiji (OT) i proizvodima te ubrzati rast pomažući širenje poslovanja Lumade.

Uvjeti transakcije nisu objavljeni. Prema sporazumu, Hexacta nastavlja poslovati sa svojim sadašnjim vodstvom i osobljem kao podružnica u potpunom vlasništvu GlobalLogica. Transakcija podliježe uobičajenim regulatornim odobrenjima i njeno zaključenje se očekuje do kraja prvog kvartala 2023. godine.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.