Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

SysKit osigurao 9 milijuna dolara ulaganja i otvorio ured u Velikoj Britaniji    

Softverska tvrtka SysKit osigurala je devet milijuna dolara investicije koju će iskoristiti za internacionalizaciju poslovanja i razvoj tvrtke.

Toni Frankola

Softverska tvrtka SysKit osigurala je devet milijuna dolara investicije koju će iskoristiti za internacionalizaciju poslovanja i razvoj tvrtke. U sklopu investicije, koju je financirao britanski ulagački fond Cade Hill Investments, otvorili su ured u Cambridgeu gdje su preselili sjedište.  

Ovo će nam ulaganje značajno olakšati pozicioniranje na zapadnim tržištima i otvoriti snažniji pristup inozemnom znanju i talentima. Sredstva ćemo usmjeriti u ljude, razvoj proizvoda te komercijalnih operacija u državama Sjeverne Amerike i Zapadne Europe”, rekao je izvršni direktor SysKita, Toni Frankola.  

Britanski ulagači, s kojima su prvu suradnju ostvarili 2017. godine, prepoznali su da je tvrtka uspješno ovladala specifičnom tehnološkom i tržišnom nišom. “Izrazito smo zadovoljni partnerstvom sa SysKitom. Uživali smo u dosadašnjoj suradnji i vjerujemo da će postati jedna od najuspješnijih softverskih tvrtki u Hrvatskoj”, komentirao je direktor Cade Hilla, Simon Galbraith.  

U posljednjih je nekoliko godina SysKit skalirao svoje poslovanje predvidjevši povećanje potražnje za softverima koji olakšavaju upravljanje i povećavaju sigurnost Microsoftovih okolina. Osim financijskog rasta, koji su ostvarili sa svojim ključnim proizvodom, SysKit Pointom, tvrtka je ove godine značajno povećala broj zaposlenika kojih je sada 75.  

Prema Frankolinim riječima, taj će se trend nastaviti u idućoj godini: “Hrvatska ima fenomenalne IT inženjere i poslovne stručnjake, ali ih je premalo u odnosu na potražnju. Tako da ćemo u idućoj godini pojačano zapošljavati u Hrvatskoj, ali i Engleskoj gdje smo otvorili ured”.  

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Komentari

Volonteri iz udruge su ispričali svoja volonterska iskustva u sudjelovanju na aktivnostima udruge u sklopu projekta Ojačaj me da jačam druge koji završava 21.6.2023.

Marketing i prodaja

Prodaja je samo jedan dio dobre poslovne priče.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.