Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Druga godišnja razvojno-financijska konferencija „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“

Otkrijte kako financirati projekt iz EU fondova

Druga godišnja razvojno-financijska konferencija „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“, održat će se 16. i 17. ožujka 2016. godine u hotelu Esplanade Zagreb.

Na Konferenciji će se održati 16 panela, na kojima će predavati više od 90 predavača.

Na otvaranju Konferencije govorit će gospodin Tomislav Tolušić, ministar regionalnoga razvoja i EU fondova, gospođa Ana Mandac, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta, gospodin Davor Romić, ministar poljoprivrede, gospodin Đuro Bukvić, predsjednik Udruge općina u RH i načelnik Općine Lukač, gospodin Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, gospodin Željko Turk, predsjednik Udruge gradova u RH i gradonačelnik Grada Zaprešića, gospodin Sven Müller, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nakon pozdravnih govora gospođa Mirjana Samardžić Novoselec, izvršna direktorica Razbora d.o.o., će održati stručnu prezentaciju.

Nakon uvodnog dijela Konferencije obradit će se sljedeće teme: Iskustva u provedbi EU projekata – nadahnuća za nove uspjehe, Praktični primjeri i savjeti u provedbi EU projekata, Promet, Energetska učinkovitost, Perspektive programa ruralnog razvoja u nadolazećim godinama, Konkurentnost malih i srednjih poduzeća – Turizam i Proizvodnja, Kulturna i prirodna baština, Ruralni razvoj – iskustva u provedbi projekata, Konkurentnost malih i srednjih poduzeća – ICT i Standardizacija, Državne potpore i potpore u poljoprivredi, Sufinanciranje EU projekata i Financijski instrumenti, Javna nabava, Javna infrastruktura, Istraživanje i razvoj, te Zapošljavanje, tržište rada i obrazovanje.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.