Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

EBRD najavila poticaje za žene poduzetnice

Unatoč činjenici da će čak 15 žena od 100 nezaposlenih osoba pokrenuti samostalni posao, dok će u isto vrijeme to učiniti samo pet muškaraca, najveći izazov ženama poduzetnicama i dalje je financiranje. Prema procjeni Ministarstva poduzetništva i obrta, 20.000 radnih mjesta moglo bi se ostvariti poticanjem samozapošljavanja žena.

To je prepoznala i Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) koja je najavila poticaje za žene poduzetnice u vidu potpora i posebnih kreditnih linija. Naime, Europska unija prepoznaje veliki potencijal u ženama poduzetnicama. Iz ”Akcijskog plana za poduzetništvo 2020” naznačeno je da bi potencijalne žene poduzetnice trebale biti svjesne programa poslovne podrške te raznih mogućnosti financiranja.

Koje su mogućnosti otvorene za žene poduzetnice trenutno u Hrvatskoj možete saznati na konferenciji (Su)financiranje za Žene poduzetnice koja će se održati 21. siječnja 2015. u 9 sati u Centru Nova Galerija, Zagrebačka avenija104 D u organizaciji Info Puls-a. O programu koji je namijenjen aktivnim i budućim ženama poduzetnicama možete saznati na stranici EU sveznalice.

Više o nadolazećim edukacijama možete vidjeti na ovom linku.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.