Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

EBRD najavila poticaje za žene poduzetnice

Unatoč činjenici da će čak 15 žena od 100 nezaposlenih osoba pokrenuti samostalni posao, dok će u isto vrijeme to učiniti samo pet muškaraca, najveći izazov ženama poduzetnicama i dalje je financiranje. Prema procjeni Ministarstva poduzetništva i obrta, 20.000 radnih mjesta moglo bi se ostvariti poticanjem samozapošljavanja žena.

To je prepoznala i Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) koja je najavila poticaje za žene poduzetnice u vidu potpora i posebnih kreditnih linija. Naime, Europska unija prepoznaje veliki potencijal u ženama poduzetnicama. Iz ”Akcijskog plana za poduzetništvo 2020” naznačeno je da bi potencijalne žene poduzetnice trebale biti svjesne programa poslovne podrške te raznih mogućnosti financiranja.

Koje su mogućnosti otvorene za žene poduzetnice trenutno u Hrvatskoj možete saznati na konferenciji (Su)financiranje za Žene poduzetnice koja će se održati 21. siječnja 2015. u 9 sati u Centru Nova Galerija, Zagrebačka avenija104 D u organizaciji Info Puls-a. O programu koji je namijenjen aktivnim i budućim ženama poduzetnicama možete saznati na stranici EU sveznalice.

Više o nadolazećim edukacijama možete vidjeti na ovom linku.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.