Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ericsson Nikola Tesla i BH Telekom potpisali 10 milijuna kuna vrijedan ugovor

Riječ je o modernizaciji paketske jezgrene mreže najvećeg telekom operatera u Bosni i Hercegovini. BH Telekom je Ericssonu NT dodijelio priznanje ‘Partner godine’, a novi ugovor predstavlja izraz povjerenja u stručnost zaposlenika ENT i Ericssonovo tehnološko liderstvo

Riječ je o modernizaciji paketske jezgrene mreže najvećeg telekom operatera u Bosni i Hercegovini. BH Telekom je Ericssonu NT dodijelio priznanje 'Partner godine', a novi ugovor predstavlja izraz povjerenja u stručnost zaposlenika ENT i Ericssonovo tehnološko liderstvo

Ericsson Nikola Tesla i najveći telekom operater u Bosni i Hercegovini BH Telecom potpisali su ugovor o modernizaciji paketske jezgrene mreže BH Telekoma vrijedan 10 milijuna kuna, izvijestio je Ericsson Nikole Tesla putem Zagrebačke burze.

U obavijesti se prenosi zadovoljstvo čelnika dviju kompanija, koje su, kako se navodi, jedna drugu prepoznale kao pouzdane partnere.

Tako je BH Telekom Ericssonu Nikoli Tesli dodijelio priznanje ‘Partner godine’, a novi ugovor predstavlja izraz povjerenja u stručnost zaposlenika Ericssona Nikole Tesle i Ericssonovo tehnološko liderstvo, ističu u BH Telekomu.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.