Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla ugovorio poslove vrijedne 2,4 milijuna eura

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Ericsson Nikola Tesla

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

S Ministarstvom kulture i medija RH potpisan je Ugovor za usluge razvoja Nacionalnog arhivskog informacijskog sustava, uključujući testiranje i migraciju podataka, razvoj repozitorija za pohranu digitaliziranog gradiva i razvoj e-usluga . U projektu će se osim uspostave Nacionalnog arhivskog informacijskog sustava, uspostaviti i e-usluge za stvaratelje i posjednike gradiva u nadležnosti arhiva, zatim e-usluge za građane, javna tijela i privatne pravne osobe te će se i osposobiti grupe korisnika. Ministarstvo je sredstva osiguralo u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti kao odgovor na reformsku mjeru čija je svrha unaprijediti upravljanje dokumentarnim i arhivskim gradivom u državnoj upravi i drugim javnim službama u RH te povećati dostupnost i iskoristivost informacija, koje ovo gradivo sadrži, u poslovanju javnih službi i za potrebe građana, gospodarstva i drugih potencijalnih korisnika.

Nastavlja se suradnja s Ministarstvom unutarnjih poslova RH u području zaštite zelene granice. Isporuka novih mobilnih sustava za nadzor zelene granice se očekuje na ljeto 2023.godine, a ima za cilj povećati sigurnost i nadzor vanjske granice Europske Unije sukladno Schengenskim pravilima. Projekt će biti realiziran u suradnji s tvrtkama Securitas Hrvatska i Hidraulika promet.

S Klinikom za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu potpisan je ugovor o održavanju integriranog bolničkog informacijskog sustava namijenjenog podržavanju svih važnih procesa u bolnici te rada svih odjela, prilagođenog hrvatskom zakonodavstvu i propisima, s potpunom podrškom liječnicima, sestrama, ravnateljstvu i ostalim djelatnicima u donošenju njihovih svakodnevnih odluka u liječenju i njezi.

Pročitajte još:

Novosti

. BIP će ovom akvizicijom osigurati nadogradnju svoje ponude digitalnih usluga, te poduprijeti dugoročni proces transformacije iz dominantno operatera za upravljanje parkiranjem, u pionira...

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla u proteklom je razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Ekonomija

Dok je broj tvrtki koje kažu da koriste digitalne tehnologije za smanjenje troškova naglo pao, PwC-ova globalna studija o 700 proizvodnih tvrtki pokazuje da...

Ekonomija

Stanje hrvatskoga gospodarstva po pitanju digitalne transformacije popravilo se i ocijenjeno je s prosječnom ocjenom 2,59 što označava blagi porast u odnosu na 2020.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.