Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ericsson Nikola Tesla ugovorio poslove vrijedne 2,4 milijuna eura

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

Ericsson Nikola Tesla

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.

S Ministarstvom kulture i medija RH potpisan je Ugovor za usluge razvoja Nacionalnog arhivskog informacijskog sustava, uključujući testiranje i migraciju podataka, razvoj repozitorija za pohranu digitaliziranog gradiva i razvoj e-usluga . U projektu će se osim uspostave Nacionalnog arhivskog informacijskog sustava, uspostaviti i e-usluge za stvaratelje i posjednike gradiva u nadležnosti arhiva, zatim e-usluge za građane, javna tijela i privatne pravne osobe te će se i osposobiti grupe korisnika. Ministarstvo je sredstva osiguralo u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti kao odgovor na reformsku mjeru čija je svrha unaprijediti upravljanje dokumentarnim i arhivskim gradivom u državnoj upravi i drugim javnim službama u RH te povećati dostupnost i iskoristivost informacija, koje ovo gradivo sadrži, u poslovanju javnih službi i za potrebe građana, gospodarstva i drugih potencijalnih korisnika.

Nastavlja se suradnja s Ministarstvom unutarnjih poslova RH u području zaštite zelene granice. Isporuka novih mobilnih sustava za nadzor zelene granice se očekuje na ljeto 2023.godine, a ima za cilj povećati sigurnost i nadzor vanjske granice Europske Unije sukladno Schengenskim pravilima. Projekt će biti realiziran u suradnji s tvrtkama Securitas Hrvatska i Hidraulika promet.

S Klinikom za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu potpisan je ugovor o održavanju integriranog bolničkog informacijskog sustava namijenjenog podržavanju svih važnih procesa u bolnici te rada svih odjela, prilagođenog hrvatskom zakonodavstvu i propisima, s potpunom podrškom liječnicima, sestrama, ravnateljstvu i ostalim djelatnicima u donošenju njihovih svakodnevnih odluka u liječenju i njezi.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.