Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Geek isprovocirao globalnog igrača! Facebook uklonio oglas za Google plus

Zaiskrilo je na tržištu društvenih mreža! I dok Google plus ‘marljivo’ prikuplja korisnika, kojih je već službeno preko 10 milijuna, a neslužbeno i puno više, Facebook za to vrijeme brine da konkurent ne raste na njegovim leđima. Jasno je dao do znanja svojim korisnicima – nemojte kod nas reklamirati Google +.

Zaiskrilo je na tržištu društvenih mreža! I dok Google plus 'marljivo' prikuplja korisnika, kojih je već službeno preko 10 milijuna, a neslužbeno i puno više, Facebook za to vrijeme brine da konkurent ne raste na njegovim leđima. Jasno je dao do znanja svojim korisnicima – nemojte kod nas reklamirati Google +.

Programer Michael Lee Johnson pokrenuo je na Facebooku pomalo neobičnu plaćenu kampanju „Add Michael to Google +“, čime je izazvao reakciju iz Facebooka. U kratkom opisu njegove kampanje stoji: “Ukoliko ste jedan od sretnika koji imaju Google+ korisnički račun, dodajte Michaela Leeja Johnsona, internetskog geeka, razvijača aplikacija, tehnološkog virtuoza”.

Facebookovi djelatnici ubrzo su vidjeli kampanju i jednostavno ju uklonili. Ali ne samo nju, već sve Michaelove kampanje, izvijestio je on.

Johnson je izvijestio javnost kako su mu iz Facebooka javili sljedeće: „Račun vam je blokiran. Sve vaše kampanje su obustavljene i neće biti ponovno pokrenute bez obzira na okolnosti. Previše vaših oglasa krši pravila općeg korištenja usluga oglašavanja. Proučite naš pravilnik pa sami zaključite što ste prekršili.“

Geek je očito uspio isprovocirati ljude u Facebooku, mediji su ga popratili i tako bitka na tržištu društvenih mreža između novog igrača Googlea i vladara Facebooka postaje sve intenzivnija.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.