Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Geek isprovocirao globalnog igrača! Facebook uklonio oglas za Google plus

Zaiskrilo je na tržištu društvenih mreža! I dok Google plus ‘marljivo’ prikuplja korisnika, kojih je već službeno preko 10 milijuna, a neslužbeno i puno više, Facebook za to vrijeme brine da konkurent ne raste na njegovim leđima. Jasno je dao do znanja svojim korisnicima – nemojte kod nas reklamirati Google +.

Zaiskrilo je na tržištu društvenih mreža! I dok Google plus 'marljivo' prikuplja korisnika, kojih je već službeno preko 10 milijuna, a neslužbeno i puno više, Facebook za to vrijeme brine da konkurent ne raste na njegovim leđima. Jasno je dao do znanja svojim korisnicima – nemojte kod nas reklamirati Google +.

Programer Michael Lee Johnson pokrenuo je na Facebooku pomalo neobičnu plaćenu kampanju „Add Michael to Google +“, čime je izazvao reakciju iz Facebooka. U kratkom opisu njegove kampanje stoji: “Ukoliko ste jedan od sretnika koji imaju Google+ korisnički račun, dodajte Michaela Leeja Johnsona, internetskog geeka, razvijača aplikacija, tehnološkog virtuoza”.

Facebookovi djelatnici ubrzo su vidjeli kampanju i jednostavno ju uklonili. Ali ne samo nju, već sve Michaelove kampanje, izvijestio je on.

Johnson je izvijestio javnost kako su mu iz Facebooka javili sljedeće: „Račun vam je blokiran. Sve vaše kampanje su obustavljene i neće biti ponovno pokrenute bez obzira na okolnosti. Previše vaših oglasa krši pravila općeg korištenja usluga oglašavanja. Proučite naš pravilnik pa sami zaključite što ste prekršili.“

Geek je očito uspio isprovocirati ljude u Facebooku, mediji su ga popratili i tako bitka na tržištu društvenih mreža između novog igrača Googlea i vladara Facebooka postaje sve intenzivnija.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.