Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

GlobalLogic prepoznat kao predvodnik u uslugama digitalnog inženjeringa po ISG Provider Lens™

GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider u digitalnom inženjerstvu je prepoznat kao tržišni lider u uslugama digitalnog inženjeringa. 

Prema Izvještaju Information Services Group (ISG), vodeće globalne tvrtke za istraživanje i savjetovanje u tehnologiji, GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider u digitalnom inženjerstvu je prepoznat kao tržišni lider u uslugama digitalnog inženjeringa.  Tvrtka je lider u dvije kategorije – Dizajn i razvoj (proizvodi, usluge i iskustva) te platforme i Aplikacijski servisi dok je u kategorijama Povezane i inteligentne operacije – diskretne industrije te Integrirani angažman korisnika, zvijezda u usponu.

Izvještaj ocjenjuje tehnološku stručnost i konkurentsku snagu vodećih pružatelja digitalnog inženjeringa i usluga, a GlobalLogic je prepoznat po svom integralnom pristupu digitalnom inženjeringu temeljenom na dizajnu podržanom tehnološkim inovacijama s jakim fokusom na istraživanje i razvoj.

Vladimir Kosanović, direktor GlobalLogic Hrvatska

Ovaj izvještaj je još jedno priznanje našim projektima i rezultatima koje ostvarujemo već niz godina. Kompanija bilježi dvocifreni rast prihoda i broja zaposlenih radeći na brojnim projektima digitalnog injženerstva širom svijeta. Mi ne stremimo biti standardni pružatelj pojedinačnih softverskih usluga već dugoročni pouzdani partner podržavajući cjelokupni tok vrijednosti na digitalnim poslovnim platformama svojih klijenata. To je strategija od samih početaka,  a nastojanjima je doprinijelo što smo od srpnja prošle godine dio Hitachi grupacije, jedne od najvećih multinacionalnih kompanija na svijetu. Prisutni smo u brojnim industrijama, a uz pomoć najsuvremenijih tehnologija radimo na najzahtjevnijim projektima koji oblikuju budućnost širom cijelog svijeta. To uspješno činimo kako globalno, tako i iz Hrvatske”, rekao je Vladimir Kosanović, direktor GlobalLogic Hrvatska.   

Dodaje kako je GlobalLogic Croatia prisutan u brojnim vertikalama – u automobilskoj, telekomunikacijskoj, u industriji, implementaciji clouda, Fintechu, a od ove godine i u  razvoju softverskih rješenja i uređaja u području zdravstva kao i u medijskoj/streaming industriji.

Inženjeri GlobalLogica rade iz Hrvatske u internacionalnim timovima na više kontinenata za brojne poznate brendove. Veliko povećanje broja projekata rezultiralo je i rastom broja zaposlenih, te sada tvrtka ima više od 130 zaposlenika.

Inače, u ISG izvještaju je naglašeno kako se GlobalLogic razlikuje od ostalih konkurentskih kompanija po proizvodu, dizajnu usluge i razvoju kroz jedinstveni integrirani pristup digitalnom inženjeringu, vođenom dizajnom. Takav pristup učinkovit je za klijente u transformaciji njihovih tradicionalnih, ali i razvoju novih digitalnih poslovnih modela, često uz pomoć napredne analitike i obrade velikih količina podataka.

Pročitajte još:

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Lifestyle

Često su ti energetski vampiri suradnici na poslu, članovi obitelji ili istog kruga prijatelja, pa ih ne možete izbjeći.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.