Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Google objavio natječaj za 2012 Summer of Code

Osmu godinu zaredom Google je objavio natječaj za školu Summer of Code. Riječ je o natječaju za studente koji žele raditi na open-source projektima.

Osmu godinu zaredom Google je objavio natječaj za školu Summer of Code. Riječ je o natječaju za studente koji žele raditi na open-source projektima.

Google je s ovom vrstom projekta započeo još 2005. godine, a riječ je o tromjesečnom plaćenom programu pod paskom mentora. Studenti moraju ispuniti prijavnicu koja se nalazi na službenoj stranici Google Summer of Code. Oni koji zadovolje tražene uvjete, tijekom školovanja će raditi pod paskom mentora koji će im pomoći u shvaćanju razvoja softwarea ali i mogućnostima zapošljavanja, javlja Mashable.com.

Ljetna manifestacija 2012. započela je prikupljanjem 180 projekata, a studenti se mogu prijaviti od utorka do petka 6. travnja na jedan ili više projekata, s tim da se preporuča kvaliteta a ne kvantiteta.

Ukoliko se vidite u projektu 2012 Summer Code, Google baš za vas ima neke savjete na svojim internetski stranicama koji će vam pomoći kako bi se vaša prijavnica izdvojila iz mnoštva pristiglih.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 23. travnja na stranicama Google Summer of Code.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Počelo je drugo izdanje eventa NEM Zagreb 2022, događanje usmjereno na razvoj TV industrije u Srednjoj i Istočnoj Europi, koje se održava u legendarnom...

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lifestyle

Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstveni uvid u najpopularnije trendove.

Ljudski resursi

Ove godine božićnicu očekuje 72% ispitanika, što je nešto manje nego prošle godine, kada je istu očekivalo 74% građana.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.