Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Googleovo najveće godišnje zapošljavanje u povijesti – primit će više od 6.000 ljudi

Američki internetski div Google najavio da će ove godine zaposliti rekordan broj novih djelatnika, više od 6.000, i to u svim segmentima i svim dijelovima svijeta. Popis projekata koji očekuju nove radnike uključuje uspostavu računalnog operativnog sustava utemeljenog na internetu, uz mogućnost trenutnog pretraživanja više od 100 milijuna gigabita podataka, “pa i razvoj automobila koji sami voze”.

Američki internetski div Google najavio da će ove godine zaposliti rekordan broj novih djelatnika, više od 6.000, i to u svim segmentima i svim dijelovima svijeta. Popis projekata koji očekuju nove radnike uključuje uspostavu računalnog operativnog sustava utemeljenog na internetu, uz mogućnost trenutnog pretraživanja više od 100 milijuna gigabita podataka, "pa i razvoj automobila koji sami voze".

Tvrtka je prošle godine zaposlila više od 4.500 novih radnika a ove godine namjerava glatko nadmašiti tu brojku, napisao je na blogu Googleov čelnik za inženjering i istraživanja Alan Eustace.

– To će biti najveće godišnje zapošljavanje u povijesti tvrtke – rekao je.

“Želimo zaposliti što više pametnih, kreativnih ljudi kako bismo se uhvatili ukoštac s nekim od najtežih izazova u računalnoj znanosti”.

Razvijat će automobile koji sami voze?

Godina u kojoj je Google dosada zaposlio najviše novih radnika bila je 2007. kada ih je angažirano šest tisuća, izvijestio je Eustace.

Popis projekata koji očekuju nove radnike uključuje uspostavu računalnog operativnog sustava utemeljenog na internetu, uz mogućnost trenutnog pretraživanja više od 100 milijuna gigabita podataka, “pa i razvoj automobila koji sami voze”.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.