Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kako graditi strategiju kompanije?

ZŠEM Poslovna akademija. 15.11.2017. godine organizira seminar ”Kako graditi strategiju kompanije“ pod vodstvom dr.sc. Dine Ivana Dogana.

ZŠEM Poslovna akademija. 15.11.2017. godine organizira seminar ”Kako graditi strategiju kompanije“ pod vodstvom dr.sc. Dine Ivana Dogana.

Što učiniti kada je sve više operativnih zadataka, kada je vremena za rješavanje sve manje i kada treba donijeti odluku o tome kojim zadacima se baviti a kojima ne te koji su prioriteti odrađivanja? Inflaciji poslovnih izazova i zadataka pridonosi i činjenica, da živimo u  vremenima u kojima se uvjeti poslovanja iz dana u dan mijenjaju i u kojima su posljedice tih promjena za poduzeća sve izraženija.

S  jasnom strategijom tvrtka i njeni zaposlenici idu svojim putem usprkos turbulencijama u njihovom vanjskom okruženju.

CILJ SEMINARA:

Seminar pomaže sudionicima da razviju sposobnost primjene strateškog razmišljanja za upravljanje organizacijom. Cilj je razvijanje vještina strateškog razmišljanja, procjenu strateških alternativa, predviđanja i upravljanja strateškim promjenama. Sudionici će naučiti osnovne pojmove, teorije i nove pristupe u strateškom upravljanju. Također će razviti sposobnost da strateško razmišljanje koriste u analizi dinamičnih i složenih poslovnih situacija i u provedbi ključnih poslovnih koncepata.

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA POLAZNICI ĆE ZNATI:

  • Što je strategija i zašto je važna
  • Vođenje procesa definicije i izvršenja strategije
  • Procjeniti vanjsko okruženje
  • Procjeniti unutarnje resurse i konkurentske pozicije
  • Graditi organizaciju sposobnu za dobro izvršenje strategije
  • Mjere koje će unaprijediti dobro izvršenje strategije

PREDAVAČ NA SEMINARU:

Dr. sc. Dino Ivan Dogan doktorsku disertaciju „Strateški management logistike“ obranio je 1993. godine na Ekonomskom fakultetu u Stuttgartu.

Iste godine započinje međunarodnu industrijsku karijeru u telekomunikacijskoj tvrtki Alcatel u kojoj je tijekom 10 godina obnašao rukovodeće funkcije u njemačkoj podružnici Alcatela i središnjici Alcatela u Parizu.

Više godina bio je gost profesor na Ekonomskim fakultetima Sveučilista u Stuttgartu i Zagrebu te Gospodarske akademije u Stuttgartu.

Suosnivač je međunarodne njemačke škole u Zagrebu. Viši je predavač na katedri za management Zagrebačke Škole Ekonomije i Managementa i Voditelj Diplomskog studija poslovne administracije (MBA) smjer Management.

PRIJAVE TRAJU DO 13.11.2017.

Do 08.11.2017. NUDIMO AKCIJU ZA DVIJE UPLAĆENE KOTIZACIJE, TREĆU DOBIVATE GRATIS

CIJENA SEMINARA JE 1.900,00 HRK + PDV.

Broj mjesta na seminaru je ograničen.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.