Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

GREENOVATION 2013: Generalna tema zelena gradnja

Savez za energetiku Zagreba danas je otvorio drugi po redu javni natječaj za dodjelu prestižne godišnje nagrade “GREENOVATION 2013” čime se ističu i promiču vodeći hrvatski poduzetnici i novinari koji djeluju u području zelenoga gospodarstva.

Savez za energetiku Zagreba danas je otvorio drugi po redu javni natječaj za dodjelu prestižne godišnje nagrade "GREENOVATION 2013" čime se ističu i promiču vodeći hrvatski poduzetnici i novinari koji djeluju u području zelenoga gospodarstva.

Program Saveza za energetiku Zagreba za razvoj zelenoga gospodarstva odnosi se na cjelovito poboljšanje performansi gospodarstva Republike Hrvatske kroz održivi razvoj što uključuje učinkovito i održivo korištenje resursa, zaštitu okoliša i sprječavanje gubitka biološke raznolikosti, razvoj novih i zelenih usluga, proizvoda, tehnologija i metodologije proizvodnje te druge koncepte koji čine štedno, zeleno i konkurentno gospodarstvo.

Teme natječaja su, kao i prošle godine, obnovljivi izvori energije, energetska učinkovitost, inteligentni sustavi i procesi, informatičke tehnologije, tehnologije reciklaže, zelena gradnja, zeleni turizam, eko inovacije, eko poljoprivreda i zelene uslužne djelatnosti. Generalna tema natječaja za nagradu u 2013. godini je zelena gradnja.

Nagrade će se dodijeliti u ukupno 10 kategorija i to za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva.

Dobitnici nagrade “GREENOVATION 2013” u prvih osam kategorija ostvaruju pravo na petogodišnje korištenje i isticanje oznake “GREEN MARK – SIGN OF EXCELLENCE”, oznake u vlasništvu Saveza za energetiku Zagreba te povoljnije uvjete sudjelovanja na prvom hrvatskom green lifestyle sajmu ‘GREENVEST: HOME EDITION’ koji će se održati od 17.-19.10.2013. godine u Arena Centaru u Zagrebu.

Tekst natječaja i obrazac za prijavu

croenergo.eu


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.