Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

GTG plin iz Karlovca postao dio Grupe Istrabenz plini

Povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji.

Povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji. Povezivanje društava GTG plin i Ardoks s Grupom Istrabenz plini otvorit će nove mogućnosti i veći potencijal za njihov daljnji rast uz potporu i nova ulaganja Grupe.

„Povezivanje s poduzećima GTG plin i Ardoks u Sloveniji i Hrvatskoj za nas je veliki korak koji će značajno pridonijeti daljnjem razvoju Grupe Istrabenz plini. Provedena integracija svima nam omogućava stabilnost na tržištu i dugoročan rast. Povezivanjem svi sudionici postaju jači, a razmjenom znanja i iskustava lakše ćemo doći do novih postignuća u razvoju“, tom je prilikom izjavio Aldo Srabotič, generalni direktor Grupe Istrabenz plini.

Aleksander Govc (bivši vlasnik poduzeča GTG plin)
Marco La Peruta (novi direktor poduzeča GTG plin – dolazi iz SIAD-a, to je italijanska Grupa u čijoj lasti su Istrabenz plini)
Aldo Srabotič (generalni direktor Grupe Istrabenz plini; predstavnik novog vlasnika GTG plin)
Matjaž Avsec (novi direktor poduzeča GTG plin)
Iztok Govc (bivši vlasnik poduzeća GTG plin)

Grupa Istrabenz plini je vodeće poduzeće za opskrbu plinom i sa svojim je cjelovitim energetskim rješenjima, dostupna kupcima  na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Poslovni portfelj Grupe uključuje područja tehničkih plinova, prirodnog plina s djelatnošću operatora distribucijskog sustava, ukapljenog naftnog plina i ugovaranja isporuke energije.

Uz potporu vlasnika, talijanske Grupacije SIAD S.p.A, Grupa Istrabenz plini ulaže značajna sredstva u razvoj tehničkih plinova i učinkovita energetska rješenja. U 2020. godini uspješno je dovršena integracija poduzeća za tehničke plinove u Bosni i Hercegovini, a proteklog je tjedna otvorena nova punionica tehničkih plinova u Srbiji.

Pročitajte još:

Energetika

Šesta epizoda Koordinacije donosi priču o vjetroparku u Senju, sunčanoj elektrani na otoku Visu te elektrani na biomasu u Grubišnom Polju.

Energetika

Tvrtka GEN-I Hrvatska pridružila se inicijativi Vlade Republike Hrvatske te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja vezano uz tromjesečni otpis troškova korisnicima kategorije kućanstvo na...

Energetika

Ideja ozelenjavanja glavnog pročelja ove zgrade nije nova.

Industrija

Allianz Grupa značajno proširuje svoju strategiju za klimu te je objavila da je predana tomu da u nadolazećim desetljećima aktivno podržava globalni prijelaz na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.