Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

GTG plin iz Karlovca postao dio Grupe Istrabenz plini

Povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji.

Povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji. Povezivanje društava GTG plin i Ardoks s Grupom Istrabenz plini otvorit će nove mogućnosti i veći potencijal za njihov daljnji rast uz potporu i nova ulaganja Grupe.

„Povezivanje s poduzećima GTG plin i Ardoks u Sloveniji i Hrvatskoj za nas je veliki korak koji će značajno pridonijeti daljnjem razvoju Grupe Istrabenz plini. Provedena integracija svima nam omogućava stabilnost na tržištu i dugoročan rast. Povezivanjem svi sudionici postaju jači, a razmjenom znanja i iskustava lakše ćemo doći do novih postignuća u razvoju“, tom je prilikom izjavio Aldo Srabotič, generalni direktor Grupe Istrabenz plini.

Aleksander Govc (bivši vlasnik poduzeča GTG plin)
Marco La Peruta (novi direktor poduzeča GTG plin – dolazi iz SIAD-a, to je italijanska Grupa u čijoj lasti su Istrabenz plini)
Aldo Srabotič (generalni direktor Grupe Istrabenz plini; predstavnik novog vlasnika GTG plin)
Matjaž Avsec (novi direktor poduzeča GTG plin)
Iztok Govc (bivši vlasnik poduzeća GTG plin)

Grupa Istrabenz plini je vodeće poduzeće za opskrbu plinom i sa svojim je cjelovitim energetskim rješenjima, dostupna kupcima  na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Poslovni portfelj Grupe uključuje područja tehničkih plinova, prirodnog plina s djelatnošću operatora distribucijskog sustava, ukapljenog naftnog plina i ugovaranja isporuke energije.

Uz potporu vlasnika, talijanske Grupacije SIAD S.p.A, Grupa Istrabenz plini ulaže značajna sredstva u razvoj tehničkih plinova i učinkovita energetska rješenja. U 2020. godini uspješno je dovršena integracija poduzeća za tehničke plinove u Bosni i Hercegovini, a proteklog je tjedna otvorena nova punionica tehničkih plinova u Srbiji.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.