Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvati u H&M-u u dva mjeseca ostavili 50 milijuna kuna!

Dolazak u recesijom poljuljanu Hrvatsku švedskom tekstilnom gigantu H&M-u itekako se isplatio. U nepuna dva mjeseca građani su iz dvije zagrebačke trgovine „obrstili“ robe u vrijednosti 50 milijuna kuna.

Dolazak u recesijom poljuljanu Hrvatsku švedskom tekstilnom gigantu H&M-u itekako se isplatio. U nepuna dva mjeseca građani su iz dvije zagrebačke trgovine „obrstili“ robe u vrijednosti 50 milijuna kuna.

H&M u hrvatskoj metropoli posluje od 7. travnja u novoizgrađenom centru Cvjetni, a tjedan dana kasnije otvorio je još jednu poslovnicu u Arena Centru. Na dva prodajna mjesta Šveđani su uspjeli ostvariti prodaju od čak 62 milijuna švedskih kruna, ili 6,83 milijuna eura, može se iščitati iz polugodišnjih rezultata H&M grupe za period od 1. prosinca do 31. svibnja 2011. godine, prenosi Poslovni dnevnik.

Koliko su Hrvati već duže vremena očarani H&M jasno se vidi iz polugodišnjih rezultata te tvrtke u susjednoj Sloveniji. Na tom tržištu H&M posluje na 13 različitih lokacija, a ostvario je prodaju u iznosu od 26,45 milijuna eura. Pad za 3,4 milijuna eura uvelike se pripisuje gubitku kupaca iz Hrvatske.

Ukoliko postojećim trgovinama pribrojimo i one koje će H&M uskoro otvoriti (Split, Zadar, Zagreb) H&M bi ugrubo na hrvatskom tržištu do konca godine mogao ostvariti prodaju od 400 milijuna kuna. H&M na Hrvatsku gleda kao na tržište velikog potencijala.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.