Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatima je i seks luksuz

Hrvatima je i ta prirodna aktivnost, u principu besplatna, već odavno postala preskupa. Ako ne želimo imati potomstvo, moramo kupovati prezervative, a oni su, provjerite, vrlo skupi. Gotovo 30-ak kuna za malo pakiranje, a što ako jedan, ne daj Bože, pukne, to je već otišlo skoro desetak kuna unepovrat, a zatrudnjeti ne želimo. A zašto ne želimo?

Hrvatima je i ta prirodna aktivnost, u principu besplatna, već odavno postala preskupa. Ako ne želimo imati potomstvo, moramo kupovati prezervative, a oni su, provjerite, vrlo skupi. Gotovo 30-ak kuna za malo pakiranje, a što ako jedan, ne daj Bože, pukne, to je već otišlo skoro desetak kuna unepovrat, a zatrudnjeti ne želimo. A zašto ne želimo?

Baš su ovih dana objavili Iako je općepoznata činjenica da stanovnici mediteranskih krajeva tijekom najtoplijih mjeseci u godini manje vode ljubav te da vrućina utječe na libido i broj spermatozoida, ali to nije bio slučaj i s drevnim Egipćanima. Oni su, kaže to istraživanje, seksualne potrebe najčešće upražnjavali tijekom srpnja i kolovoza. Dakle, usred najvećeg „zvizdana“, a u tom je području u to vrijeme pravi pakao. Pa kako im se samo dalo, vrag će li ga znati??? Doduše, Egipćani su plodnost povezivali s poplavama Nila.
Slijedom vjerovanja u plodnost Nila, Egipćani su tijekom ljetnih mjeseci organizirali niz svečanosti i proslava što ih je činilo raspoloženima za ljubav. No, bilo je i onih doba u godina kada je začeće bilo nepoželjno. Tada se pribjegavalo mnogobrojnim oblicima kontracepcije, a neki od korištenih recepata uključivali su i izmet krokodila. Takvi su pripravci parove odvraćali od seksa. Zvuči prilično odvratno, no, Egipćani su bili mudar narod, jedan od najnaprednijih, a civilizacijski i teško dostižan. Dakle, oni su dobro znali zašto nešto čine, a zašto ne čine, je li piramida trebala biti više ulijevo, ili udesno i tko smo sada mi, obični neuki smrtnici, da preispitujemo njihove poteze.
E, sada se vi pitate kakve veze ima egipatski seks s hrvatskom stvarnošću; pa, zapravo i ima i nema. Kod njih se znalo kada što treba i kada žene trebaju zatrudnjeti, jer su tako odlučili Oziris i rijeka Nil. Kod nas se ne zna ama baš ništa, a kamoli kada bi se tko trebao seksati, a kada roditi. Jer, Hrvatima je i ta prirodna aktivnost, u principu besplatna, već odavno postala preskupa. Ako ne želimo imati potomstvo, moramo kupovati prezervative, a oni su, provjerite, vrlo skupi. Gotovo 30-ak kuna za malo pakiranje, a što ako jedan, ne daj Bože, pukne, to je već otišlo skoro desetak kuna unepovrat, a zatrudnjeti ne želimo. A zašto ne želimo?
Pa, otkuda nama novac za djecu, kada je gotovo 400.000 ljudi na Zavodu za nezaposlene, skoro pola milijuna formalno radi, ali ne prima plaću, a gdje li su oni koji rade na crno pa ih je već od toga toliko strah da im seks nije ni na kraj pameti? Već desetak i više godina demografi stalno trube kako smo narod u izumiranju, jer je broj rođenih iz godine u godinu sve manji. Upozoravali su na to prije recesije, a kamoli sada, kada građani moraju birati hoće li uspjeti platiti ratu stamenog kredita, ili napraviti bebu, koja, o, Bože, oprosti opet, košta. Lako je Bozaniću i njegovoj Crkvi sa svojih zlatnih oltara propovijedati o potrebi potomstva (u braku, dakako, ni slučajno van njega, to se za Crkvu „ne pika“!). Tko će, bogamu, platiti sve te silne pelene, odjeću, obuću, dječica brzo rastu i prerastu, liječničke preglede? A za što, zapravo? Da ih ostavimo u ovom divnom, raspadajućem svijetu, u kojem je svaki dan golo preživljavanje, ali ne i život dostojan čovjeka? Dajemo li im to neku nadu da sutra neće piti antidepresive i sredstva za smirenje, koja mi gutamo u abnormalnim dozama, kako bismo preživjeli okrutnu svakodnevnicu? Trebamo li ih praviti u situaciji u kojoj ministar financija, koji je ulio strah u kosti svakom čovjeku u državi, govori kako će nam trebati najmanje desetak godina da dosegnemo nekadašnji standard?
Pa nije ni čudo da Hrvatima i svima koji ovdje žive libido opada; kako se opušteno seksati, ako ti nad glavom vise ovrhe i nisi siguran hoće li ti isključiti struju, ili te izbaciti na cestu, jer nisi mogao redovno plaćati stambeni kredit? No, ima još nešto, moguće da se i zato Hrvatima sve manje diže. Recimo, za razliku od radosnih svjetskih političara koji se seksaju punom parom pa stalno čitamo o nekakvim seks-skandalima, hrvatski su u tom pogledu očito  deficitarni. Oni se jednostavno ne stignu spolno aktivirati, jer se moraju međusobno tući za fotelje i privilegije. Kako ih to iscrpljuje, nemaju više snage za seksualne vratolomije.
Grozno je to tužno koliko se ne seksaju, a mi, izmučeni do kraja preživljavanjem, njima u inat u svojim se domovima ipak, posljednjim atomima snage, „ pucamo“. Ili po parkovima, u automobilima na leasing i kredit, po šumama i gorama. Ako već oni ne mogu, možemo mi, makar i uz PDV od 25 posto.  Hrvati, ako odustanete i od seksa pa i tu stegnete remen, jer se to stalno od nas traži, e, onda ste odustali od samih sebe.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.