Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Hrvatski Atos drugu godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work

Hrvatski Atos je drugu godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work (GPTW), najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika. Oba Atosova društva u Hrvatskoj – Atos IT Solutions and Services i Atos Convergence Creators – obranila su svoje mjesto među najboljim poslodavcima za 2021. godinu kao jedine kompanije iz Hrvatske.

Certifikat GPTW dodjeljuje međunarodni GPTW institut na temelju rezultata anonimnog ispitivanja zadovoljstva zaposlenika i izračuna indeksa povjerenja zaposlenika u kompaniju. Zaposlenici pritom ocjenjuju kredibilitet, komunikaciju i integritet menedžmenta, poštovanje koje vodstvo kompanije pokazuje prema zaposlenicima, pravednost u prepoznavanju uspjeha, materijalnom i nematerijalnom nagrađivanju, unaprjeđivanju, prilikama za razvoj koje kompanija nudi, ponos, ravnopravnost i zajedništvo na radnom mjestu.

Godina za nama je bila puna izazova, ali držali smo se zajedno, pomagali jedni drugima i u konačnici narasli i kao pojedinci i kao tim. Ta se snaga tima vidi i u našem radu, a dovela je i do ponovne certifikacije. Atos je zaista sjajno mjesto za rad. Iznimno sam ponosna na naš tim kao i na Atosovu politiku da su zaposlenici uvijek na prvom mjestu.

Mirela Šola, direktorica Odjela ljudskih resursa u Atosu.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.