Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Hrvatski Atos treću godinu zaredom dobio prestižni certifikat Great Place To Work

Hrvatski Atos je treću godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work (GPTW), najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika.

Hrvatski Atos je treću godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work (GPTW), najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika. Oba Atosova društva u Hrvatskoj – Atos IT Solutions and Services i Atos Convergence Creators – obranila su svoj status među najboljim poslodavcima za 2022. godinu kao jedine kompanije iz Hrvatske.

Prestižni certifikat GPTW dodjeljuje se organizacijama koje pružaju najbolje zaposleničko iskustvo, a dodjeljuje ga međunarodni GPTW institut na temelju rezultata anonimnog ispitivanja zadovoljstva zaposlenika i izračuna indeksa povjerenja zaposlenika u kompaniju.

Prilikom ispitivanja zaposlenici ocjenjuju kredibilitet, komunikaciju i integritet menedžmenta, poštovanje koje vodstvo kompanije pokazuje prema zaposlenicima, pravednost u prepoznavanju uspjeha, materijalnom i nematerijalnom nagrađivanju, unaprjeđivanju, prilikama za razvoj koje kompanija nudi, ponos, ravnopravnost i zajedništvo na radnom mjestu.

„U vremenima kao što su ova, važno je da poslodavac razumije svoje zaposlenike i svakodnevne izazove koje život stavlja pred njih te da im se prilagodi što je više moguće. Osim toga, važno je ulagati vrijeme i energiju u stvaranje odličnih timova koji jedni drugima služe kao sigurnosna mreža i zbog čije je suradnje svaki pojedinac osnažen. A uz takvu podršku i tim postaje nepobjediv”, istaknula je Mirela Šola, direktorica Odjela ljudskih resursa u Atosu.

„Ta se snaga dobrog tima vidi i u našem radu, Atos je poslovni partner na kojeg se klijenti rado oslanjaju, a snaga tima dovela nas je i do trećeg priznanja Great Place To Work. Atos je iz godine u godinu sve bolje mjesto za rad, unatoč svim nedaćama koje je pandemija donijela. Iznimno sam ponosna na naš sjajni tim kao i na Atosovu politiku da su zaposlenici uvijek na prvom mjestu”, zaključila je Šola.

Pročitajte još:

DOP

Atos je dodatno proširio svoju suradnju s Amazon Web Services (AWS) kako bi tvrtkama omogućio napredak na njihovom putu dekarbonizacije.

Novosti

Atos je po prvi put dobio certifikat „Europe’s Best Workplaces“ koji dodjeljuje institut Great Place to Work®, uz plasman na 21. mjesto liste najboljih...

Seminari

U sferi kibernetičke sigurnosti rade ljudi iznimno visoke motivacije, željni novih znanja i izazova, koji najviše vrednuju mogućnost daljnjeg razvoja, korištenja novih tehnologija te...

Novosti

Atos, globalni lider u upravljanju sigurnosnim uslugama i Algebra organiziraju Cyber Expo 2022., dvodnevnu konferenciju o kibernetičkoj sigurnosti koja će se održati 23. i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.