Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Hrvatski iSTUDIO osvojio tržište Bosne i Hercegovine

U Hrvatskoj, gotovo svaka veća kompanija ne samo da ima Facebook stranicu već ima rezervirane budžete za promociju na Facebooku. Specijalizirane agencije prate tu razvijenost te sve više nude usluge regiji i Europi koje se sve više cijene.

U Hrvatskoj, gotovo svaka veća kompanija ne samo da ima Facebook stranicu već ima rezervirane budžete za promociju na Facebooku. Specijalizirane agencije prate tu razvijenost te sve više nude usluge regiji i Europi koje se sve više cijene.

Hrvatska je među prvima u regiji, pa čak i u cijeloj Europi, započela prisvajati nove kanale promocije na društvenim mrežama i to još prije više od dvije godine. Hrvatski iSTUDIO, poznat po projektima – Socialnumbers za praćenje rasta Facebook fan stranica  www.socialnumbers.com i MediaToolKita za praćenje popularnih internetskih sadržaja www.mediatoolkit.com, najveća social media agencija u Hrvatskoj, odlučio se za još jedan korak – otvaranje novog ureda i to u novoj državi – Bosni i Hercegovini. Tržište u BiH uvelike podsjeća na prilike u Hrvatskoj prije otprilike dvije godine kada se krenula razvijati scena u Hrvatskoj.

Takva situacija pokazala se kao izvrstan potencijal da se iskustvo koje je iSTUDIO stekao radeći za klijente u Hrvatskoj i regiji iskoristi kako bi se pokrenuo društveni marketing u Bosni i Hercegovini. Budući da većina kompanija još uvijek uopće nije osvIještena o društvenim mrežama niti shvaćaju mogućnosti promocije koje društvene mreže pružaju, prvi korak iSTUDIO BiH je upravo edukacija tržišta tržišta kako bi odgovorne osobe shvatile jačinu Facebooka, mogućnosti promocije na Facebooku te se počele pratiti trendove na zapadu i regiji.

Vođenje ureda u BiH preuzela je Ivona Milas, magistrica marketinga iz Mostara koja se pola godine usavršavala u Hrvatskoj te potom preuzela klijente iz BiH. Firma je tek krenula, no već sada iSTUDIO BiH radi sa nekoliko top klijenata kao što su Jana, Milka, Nektar pivo, a u tijeku je dogovaranje kampanja i sa drugim klijentima.

Napisao

Pročitajte još:

Komunikacija

Društvene mreže postale su oblik svakodnevne privatne, ali i poslovne komunikacije.

Novosti

I dok Elona Muska, vlasnika Tesle i SpaceX-a može boljeti briga slaže li se netko s njegovim Twitter mišljenjima, jer će uvijek biti dovoljno...

Komentari

Vijest o prekidu rada najpopularnijih društvenih mreža proširila se svijetom u jako kratkom roku. Osim samog Facebooka i povezanih platformi, negativan utjecaj prekida rada...

Komunikacija

Od perspektivnog mladog tenisača, preko studija u Americi, prakse u jednoj od najvećih banaka na Wall Streetu pa sve do privatnog i poslovnog odnosa...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.