Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Hrvatsko CRM rješenje u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi

ASEE Hrvatska u suradnji s kompanijom Asseco Litva dobio je posao u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi.

ASEE Hrvatska u suradnji s kompanijom Asseco Litva dobio je posao u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi. Riječ je o projektu unaprjeđenja financijskog upravljanja i komunikacije s korisnicima u tvrtki Vilniaus Vandenys, s više od 560.000 korisnika.

Projekt FAVAKA uključuje implementaciju ASEE Live 3.0, CRM i kontakt centar rješenja, kao dijela cjelovite inicijative koja obuhvaća i sustav za financijsko upravljanje i računovodstvo. Live 3.0 je sveobuhvatna platforma kompanije ASEE koja podržava sve poslovne procese proizašle iz interakcije s korisnicima. Njegovo jedinstveno sučelje omogućuje rad na svim komunikacijskim kanalima bez potrebe za instalacijom softvera trećih strana ili lokalno na računalu.

“Tri desetljeća iskustva u razvoju sustava za upravljanje korisničkom podrškom dovela su do Live 3.0, najnovije verzije naše komunikacijske platforme. S iznimnim zadovoljstvom sudjelujemo u ovako velikom projektu i ponosimo se što je naše rješenje ponovno odabrano od strane jedne ovako velike kompanije s kompleksnim komunikacijskim zahtjevima. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i još jedan iskorak na međunarodnom tržištu, te činjenica da uz cijelu regiju jugoistočne Europe, Poljsku, Egipat, Uzbekistan i brojne druge države, u kojima smo uspješno implementirali Live, sada možemo dodati i Litvu”, istaknuo je Dominik Galinec, direktor odjela kontakt centar i CRM rješenja ASEE.

Sustav FAVAKA bit će sastavljen od tri ključna modula: službe za korisnike (CRM), sustava za naplatu te financijskog računovodstva, stvarajući preduvjete za efikasniju organizaciju poslovanja i pružanje vrhunske korisničke podrške. Mobilna aplikacija unutar modula službe za korisnike bit će posebno istaknuta značajka, omogućujući korisnicima kvalitetniju interakciju s tvrtkom, kako u online, tako i u offline modu.  

FAVAKA će biti integrirana u različite unutarnje i vanjske sustave kao što su Centar za registre, Državni porezni inspektorat, Fond za socijalno osiguranje i dr. Podaci će se migrirati u FAVAKU iz postojećih informacijskih sustava, a očekuje se da će projekt biti u potpunosti implementiran do 2026. godine.

Podsjetimo, ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3800 ljudi diljem svijeta.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.